SiolNET. Posel danes Služba
4,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prosta delovna mesta: Transavia, Postojnska jama, Ernst & Young, Ajpes, Velika Planina …

4,30

termometer

Bi radi prepotovali Evropo in severno Afriko, ob tem pa bili še plačani? Nizkocenovna letalska družba Transavia v bavarski prestolnici išče stevardese in stevarde. Če ste se pripravljeni preseliti v München in želite službo nad oblaki, potem zgrabite priložnost.

Transavia

Nizkocenovna letalska družba Transavia, hčerinska družba letalske družbe Air France – KLM, ki ima svojo bazo v Amsterdamu na Nizozemskem, za delo v Nemčiji išče nove člane kabinskega osebja. Za polete iz Münchna zaposlijo stevardese in stevarde. 

Od kandidatov, ki jih zanima delo, med drugim pričakujejo: 

- stari morate biti najmanj 18 let,

- imeti morate najmanj srednjo stopnjo izobrazbe,

- visoki morate biti med 160 in 190 centimetri,

- nimate vidnih tetovaž ali pirsingov,

- znati morate govoriti in pisati angleško in nemško,

- ne trpite za višinsko boleznijo ali kakšnimi alergijami,

- ste komunikativni,

- ste v dobri psiho-fizično kondiciji,

- lahko preplavate najmanj 25 metrov brez pomoči,

- ste pripravljeni živeti v okolici Münchna.

Družba Transavia opravlja redne in čarterske polete na več kot 110 destinacijah, večinoma v Evropi in severni Afriki, na leto pa prepelje okoli deset milijonov potnikov. 

Vaša naloga bo zagotoviti udoben polet ter poskrbeti za varnost in dobro počutje potnikov oziroma osebja. Če ustrezate pogojem, pošljite prijavo – življenjepis s spremnim pismom v angleškem jeziku – na naslov work-in-germany@usgpeople.de in v vednost svetovalki za EURES iz Slovenije mateja.grajzar@ess.gov.si najpozneje do 19. maja 2016.

Več informacij o delovnem mestu dobite na spletu ali po eletronski pošti pri svetovalki iz Slovenije. 

Postojnska jama

Foto: Postojnska jama (Iztok Medja) Foto: Postojnska jama (Iztok Medja)

V Postojnski jami v marketinškemu oddelku zaposlijo sodelavca oziroma sodelavko za digitalni marketing za pomoč pri urejanju spletne strani in socialnih omrežij, kot so Facebook, Youtube, Twitter, Instagram in drugi.

Od kandidatov med drugim pričakujejo:

- ustvarjalnost in razmišljanje zunaj ustaljenih okvirov, 

- sposobnost učinkovite večopravilnosti,

- dobre komunikacijske veščine v slovenskem in angleškem jeziku, dodatno znanje tujih jezikov je prednost,

- sestavljanje zanimivih zgodb in jasno izražanje svojih idej, 

- dobro poznavanje splošno uporabljanih računalniških programov in socialnih omrežij,

- osnovno znanje oblikovanja fotografij,

- izobrazba VII. stopnje je prednost,

- sledenje trendov digitalnega trženja,

- organiziranost, prijaznost, kooperativnost, sposobnost individualnega in skupinskega dela, hitra odzivnost, neodvisnost, predanost delu.

Če vas delo zanima, lahko svoj življenjepis z opisom dozdajšnjih izkušenj do 9. maja 2016 pošljete na elektronski naslov pr@postojnska-jama.eu. Več informacij o delovnem mestu najdete na spletni strani Postojnske jame

Za poletno sezono pa v Postojnski jami zaposlijo tudi več dijakov in študentov za naslednja dela: promotor znamenitosti Parka Postojnske jame, prodajalec, pomočnik v gostinskih lokalih, čuvaj v jami, pomočnik na parkiriščih, blagajnik na blagajni vstopnic in pomočnik za izdajanje avdiovodnikov. Več informacij o posamesnem delovnem mestu in pogojih lahko dobite na spletni strani Postojnske jame

Ernst & Young

Ernst & Young Foto: Reuters

Mednarodna revizijska hiša Ernst & Young, ki po svetu zaposluje več kot 212 tisoč ljudi, v Sloveniji išče odvetnika in pravnika začetnika. 

Za delovno mesto odvetnika od kandidatov pričakujejo:

- ustrezno stopnjo izobrazbe: VI/1., VI/2., VII.,

- pravosodni izpit,

- pet let izkušenj v odvetniški pisarni (prednost so izkušnje na področju gospodarskega in delovnega prava),

- dobre trženjske sposobnosti,

- odlično znanje angleščine (stopnji C1, C2),

- odlične komunikacijske in organizacijske sposobnosti, timska naravnanost.

Izbranemu kandidatu ponujajo delo na mednarodnih in lokalnih projektih, vključenost v mednarodno mrežo pravnih EY strokovnjakov, interni prenos znanja in vključenost v mednarodna izobraževanja.

Če ustrezate pogojem in imate motivacijo za delo, pošljite CV v slovenskem in angleškem jeziku (Europass s fotografijo) ter motivacijsko pismo (prav tako v obeh jezikih) prek spletne aplikacije Moja zaposlitev. Prijave sprejemajo do zasedbe delovnega mesta v roku 30 dni po objavi oglasa.

Za delovno mesto pravnik začetnik pa od kandidatov pričakujejo:

- ustrezno stopnjo izobrazbe: VI/1., VI/2., VII.,

- pravosodni izpit ali v sklepni fazi postopka pridobitve,

- 1-2 leti izkušenj v odvetniški pisarni ali drugje na pravnem področju,

- odlično znanje angleščine (stopnji C1, C2),

- odlične komunikacijske in organizacijske sposobnosti, timska naravnanost.

Svoj CV v slovenskem in angleškem jeziku (Europass s fotografijo) ter motivacijsko pismo (prav tako v obeh jezikih) pošljite prek spletne aplikacije Moja zaposlitev. Prijave sprejemajo do zasedbe delovnega mesta v roku 30 dni po objavi oglasa.

Ajpes

Ajpes Foto: Ana Kovač

Agencija Republike Slovenije  za javnopravne evidence in storitve (Ajpes) razpisuje prosto delovno mesto: sistemski administrator v Službi za informacijsko tehnologijo.   

Od kandidata med drugim pričakujejo: 

- ustrezno izobrazbo: univerzitetni diplomirani inženir računalništva in informatike oziroma magister informacijskih ved (druga bolonjska stopnja) ali druga ustrezna univerzitetna izobrazba oziroma strokovni magisterij (druga bolonjska stopnja) tehnične, naravoslovne ali družboslovne smeri,

- šest let delovnih izkušenj,

- tekoče znanje slovenskega jezika,

- zelo dobro znanje angleškega jezika,

- vozniški izpit B-kategorije.

Z izbranim kandidatom bodo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s štirimesečnim poskusnim delom. Izbrani kandidat bo delo opravljal v poslovnih prostorih Ajpesove centrale v Ljubljani. Rok za prijavo je 30 dni od objave javnega razpisa na spletni strani Ajpes (oglas je bil objavljen 19. aprila 2016).

Pisne ponudbe s kratkim življenjepisom, opisom strokovnih znanj, pridobljenih veščin in delovnih izkušenj ter s priloženimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev, pošljete na naslov: AJPES, Služba za pravne, kadrovske in druge splošne naloge, Tržaška cesta 16, 1000 Ljubljana, z označbo "SA2–SIT". Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana na elektronski naslov: razpis@ajpes.si.

Več informacij o delovnem mestu lahko dobite na spletni strani Ajpesa ali na telefonski številki 01 4774-131 (Alenka Lepenik).

Velika Planina

Podjetje Velika Planina išče novega sodelavca – kuharja. Pričakujejo prijave kandidatov z izkušnjami v a la carte kuhinji, veseljem do dela ter pripravljenostjo in predanostjo.

Od kandidatov pričakujejo: 

- najmanj končano izobrazbo kuhar,

- vsaj dve leti delovnih izkušenj v a la carte kuhinji,

- samostojnost in odgovornost.

Delo poteka predvsem med konci tednov, z izbranim kandidatom pa bodo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusnim delom šestih mesecev. 

Prijave z vašimi kontaktnimi podatki (telefonska številka, elektronski naslov) in opisom dozdajšnjih izkušenj v obliki življenjepisa lahko pošljete prek spletne aplikacije Moja zaposlitev, in sicer najpozneje do 9. maja 2016. Sprejemajo tudi prijave po navadni pošti (Velika Planina, d. o. o., Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica). Več informacij dobite na telefonski številki: 051/644-505.

MLV R.E.N.T.

Podjetje MLV R.E.N.T. ponuja zaposlitev izkušenim monterjem (osem kandidatov) alu fasad (OK-paneli) in monterjem alu oken in vrat. Delo bo potekalo v Avstriji.

Od kandidatov pričakujejo:

- vsaj tri leta delovnih izkušenj (pri montaži jeklenih konstrukcij), 

- znanje branja načrtov,

- obvezno znanje nemškega jezika in izpit B-kategorije,

- delavnost, natančnost, samostojnost in odgovornost, sposobnost zagotavljanja kakovosti izvedenih del,

Z izbranimi kandidati bodo sklenili pogodbo za leto 2016, delodajalec pa obljublja plačilo do 2.200 evrov neto na mesec in plačano nastanitev. 

Kandidati, ki izpolnjujejo pogoje razpisa, lahko svoje prijave s kontaktnimi podatki pošljete prek spletne aplikacije Moja zaposlitev ali pa pokličejo na telefonsko številko 031 623 104 (Uroš).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 136
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin