Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
28. 6. 2020,
22.03

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

epidemija Koronavirus bizi Bizi.si bizi.si

Nedelja, 28. 6. 2020, 22.03

3 leta, 9 mesecev

Koronaizkušnje podjetnikov na poslovnem asistentu Bizi

Zaprli znano gostilno, a kuhali za gasilce in zdravstveno osebje

Oglasno sporočilo
Zaprli znano gostilno, a kuhali za gasilce in zdravstveno osebje

Spremljajte zanimive zgodbe slovenskih podjetnikov, ki na Biziju delijo zanimive in navdihujoče zgodbe o tem, kako so se znašli med epidemijo ter z bralci delijo svoje primere dobrih praks.

Zaprli znano gostilno, a kuhali za gasilce in zdravstveno osebje

Le nekaj kilometrov od meje z Avstrijo je Gostilna in hotel Delalut, družinsko podjetje se z gostinstvom in hotelirstvom ukvarja že od leta 1991. Med epidemijo so morali prvič po 20 letih poslovanja celoten objekt popolnoma zapreti. Kako so se znašli in za koga so namesto za goste kuhali?

Preberite zgodbo >>

Po epidemiji odposlali 1.000 steklenic najprestižnejših vin na Kitajsko

Epidemija je Vinakoper prizadela v polnem pogonu. Prihodki so padli, vendar manj od prvotnih ocen. Večino aktivnosti so morali med epidemijo nemudoma potisniti v drugi plan, kaj pa so postavili na prvo mesto? In zakaj so bili kljub vsemu vsaj deloma v privilegiranem položaju? Je v spletni prodaji vina potencial? Kako jim je uspelo kljub ostri konkurenci odposlali tisoč steklenic na Kitajsko?

Preberite zgodbo >>

Vinakoper | Foto:

Med epidemijo poučevali na daljavo in izvedli spletni koncert

Glasbeni center Zvočna zgodba se je kot mnogo drugih izobraževalnih zavodov med epidemijo znašel pred velikim izzivom, kako nadaljevati vzgojo in izobraževanje na glasbenem področju. Kako so se prilagodili novim razmeram in učili na daljavo? In kako je mogoče izvesti spletni koncert z najmlajšimi? Preverite!

Preberite zgodbo >>

Učenje na daljavo | Foto:

Še več zanimivih zgodb iz serije #KoronaIzkušnje vas čaka na bizi.si. S podjetniškimi zgodbami iz prve roke nadaljujemo pobudo #NarediZdaj. Upamo in verjamemo, da bo katera izmed njih navdih tudi za vas.
Ne spreglejte