Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 5. 2020,
8.45

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

arhitektura bizi.si Bizi.si podjetnik

Ponedeljek, 25. 5. 2020, 8.45

3 leta, 11 mesecev

Koronaizkušnje podjetnikov na bizi.si

S pomočjo projektantov iz Gornje Radgone do sanjskega doma tudi med epidemijo

Oglasno sporočilo
#KoronaIzkušnje: S pomočjo projektantov iz Gornje Radgone do sanjskega doma tudi med epidemijo

Spremljajte zanimive zgodbe slovenskih podjetnikov, ki na bizi.si delijo zanimive in navdihujoče zgodbe o tem, kako so se znašli med epidemijo ter z bralci delijo svoje primere dobrih praks.

S pomočjo projektantov do sanjskega doma tudi med epidemijo

Družinsko podjetje INGRA iz Gornje Radgone se ukvarja pretežno s projektiranjem stanovanjskih stavb po vsej Sloveniji. Epidemija jim je onemogočila izvajanje sestankov na sedežu podjetja. To pa je izjemno pomembno, saj pravilo gradimo samo enkrat, zato je prvo svetovanje ključno. Kako so uspeli poslovati na daljavo in pridobivati nova naročila brez neposrednega stika? Kako jim pomagajo »stare« stranke?

Preberite zgodbo >>

Kako so v cerkniškem podjetju strankam omogočili, da postanejo same svoj mojster

Podjetje Strle je družinsko podjetje z večdesetletno tradicijo razvoja in izdelave zunanjih in notranjih senčil ter komarnikov. Njihov največji izziv je bil upad povpraševanja. Čemu so zato namenili največ pozornosti in kako so strankam omogočili, da so postale "same svoj mojster". Kako so izdelki prišli do strank?

Preberite zgodbo >>

#KoronaIzkušnje: preberite navdihujoče zgodbe | Foto:

Žalsko podjetje Ara med epidemijo Slovencem pomagalo pleskati domove

Podjetje Ara Petrovče je specialist za prodajo barv, lakov, premazov, ometov in spremljajočega materiala. V obdobju epidemije so večino prodaje preusmerili na splet. Kako je njihova spletna trgovina zaživela in kako jim je uspelo izboljšati prepoznavnost kljub veliki konkurenci? Poznajo zmagovalno formulo? Seveda.

Preberite zgodbo >>

 

Še več zanimivih zgodb iz serije #KoronaIzkušnje vas čaka na bizi.si. S podjetniškimi zgodbami iz prve roke nadaljujemo pobudo #NarediZdaj. Upamo in verjamemo, da bo katera izmed njih navdih tudi za vas.

 

Ne spreglejte