Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 11. 2020,
11.37

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek podjetništvo Koronavirus Poslovni asistent Bizi.si Bizi

Ponedeljek, 30. 11. 2020, 11.37

3 leta, 4 mesece

Koronaizkušnje podjetnikov na Biziju

To so Slovenci, ki so podarili že več kot 2 toni hrane

Oglasno sporočilo
Mali plac za prihodnost - preberite zgodbo na Biziju

Spremljajte zanimive zgodbe slovenskih podjetnikov, ki na Biziju delijo zanimive in navdihujoče zgodbe o tem, kako so se znašli med epidemijo ter z bralci delijo svoje primere dobrih praks.

Mali plac za prihodnost je skupina ljudi, ki povezuje slovenske kmete in končne potrošnike, ki prisegajo na lokalno in sezonsko hrano. Skupina navdušencev nad domačimi dobrotami je na Facebooku v šestih letih zrasla na več kot 10.600 članov. Trenutno sodelujejo z desetimi kmeti, kupci pa lahko kupijo tudi domače neretvanske mandarine.

Zaradi epidemije imajo več naročil in več kupcev. Kako to?

Njihova letošnja daleč najbolj odmevna akcija je Malica za heroje COVID-a. Do zdaj so s pomočjo vseh, ki kupujejo pri njih, razdelili več kot 2000 kg sadja in spekli celo goro potic ter domačega peciva. Komu so ga predali?

Preberite zgodbo >>

 

Izjemen zgled: ob okužbah v Pivki v proizvodnji pomagali tudi vodstvo in uprava

Prehrambna industrija je ena izmed tistih, ki mora, ne glede na epidemijo ali druge razmere v gospodarstvu ali zunaj njega, delovati nemoteno. Kaj pa, ko pride do vala okužb?

Pivko perutninarstvo je septembra zajel val okužb, veljala je za eno večjih žarišč v državi v tem času. Kako ohraniti proizvodnjo ob odsotnosti več kot 100 zaposlenih?

Kdo je priskočil na pomoč in kaj je delal v pakirnici predsednik uprave?

Preberite zgodbo >>

Testiranje zaposlenih v Pivki - preberite zgodbo na Biziju | Foto:

 

Še več zanimivih zgodb iz serije #KoronaIzkušnje vas čaka na bizi.si. Upamo in verjamemo, da bo katera izmed njih navdih tudi za vas.
Ne spreglejte