Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 11. 2019,
9.18

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

unikatni poročni prstani PR članek poročni prstani

Petek, 8. 11. 2019, 9.18

4 leta, 5 mesecev

Poročni prstani, ki bodo posebni vse življenje

Oglasno sporočilo

Poročni prstani so simbol večne ljubezni in zvestobe, ki si jo obljubita mladoporočenca. Nosimo jih vse življenje, da nas za vedno spominjajo na posebni dan, ki smo si izrekli "usodni da". Vsak par si seveda želi najlepša poročna prstana, popolnoma po svojem okusu. Zato vam v Zlatarskem ateljeju Mengeš skrbno izdelajo unikatni poročni prstan, s katerim dosežejo in presežejo vse vaše želje. Dosledno upoštevajo vaše zamisli in imajo na voljo veliko različnih kovin, dragih kamnov in barv, da se popolnoma prilagodijo. Zaupajte jim izdelavo iz zlata, belega zlata ali srebra - poročna prstana bosta tako posebna, kot je posebna vajina vez.

Vsi.si | Foto:

Kakšna je cena poročnih prstanov?

Misli o poročnih prstanih se velikokrat ustavijo pri ceni. Gre za enega glavnih dejavnikov pri izbiri, a na srečo obstajajo čudovite rešitve v različnih cenovnih rangih. Cena poročnih prstanov je odvisna od teže prstana oziroma količine zlata ali druge kovine, nadalje pa tudi od zahtevnosti izdelave in vdelanih kamnov. Razpon je tako zelo širok, cena poročnih prstanov pa prilagojena vašim specifičnim željam. Lahko bi rekli, da je meja samo vaša domišljija. Odvisno, o čem sanjate in kaj je za vas sanjski, najlepši poročni prstan.

Poročni prstani iz rumenega, belega ali rdečega zlata

Najbolj klasični so verjetno prstani iz razkošnega rumenega zlata in sicer štirinajstkaratna zlitina. Popolnoma rumeni poročni prstani so danes že redkost, saj se pari vse bolj odločajo tudi za druge barve in različne barvne kombinacije, ki še bolj popestrijo videz. Pogosto se za poročni prstan uporablja belo zlato, ki je prav tako svečano in se lepo prilega raznolikim vsakodnevnim slogom. Vse bolj je priljubljene rdeče zlato, ki je zlitina zlata in bakra ter naredi nadvse poseben vtis. Kot smo že napisali, lahko kovine kombinirate, na primer belo zlato z rdečim zlatom. Za takšno izbiro je cena poročnih prstanov lahko zelo ugodna.

Moderni poročni prstani - manj pravil in več domišljije

Po slovenski tradiciji se zaročni prstan nosi na desnem prstancu, poročni prstan pa na levem prstancu. To izvira še iz rimskega časa, ko so verjeli, da žila iz četrtega prsta leve roke teče naravnost do človeškega srca. Sodobna anatomija to seveda zavrača, a običaj se je obdržal. Prav tako je dolgo veljalo, da poročni prstani nimajo dragih kamnov in so samo iz enostavnih linij, saj naj bi dodatki in kamni prestavljali ovire v zakonu. Poročni prstan naj bi bil torej preprost, gladek, sijoč. Danes vsa ta nenapisana pravila ne veljajo več, saj si lahko izberete točno tak prstan, kot si ga sami želite, pa naj bo to posebna barva, kamen ali oblika. Ni nujno, da mož in žena nosita popolnoma enaka prstana, važno je, da se stilsko ujemata, dopolnjujeta. Izrazite svojo edinstvenost tudi z izbiro nakita ter se olepšajte po lastnih zamislih.

Vsi.si | Foto:

Unikatni poročni prstani so čudovita izbira

Posebnost Zlatarskega ateljeja Mengeš so unikatni poročni prstani, ki so izdelani po naročilu in ročno. Verjamejo, da si vsak par zasluži, da dobi povsem samosvoje prstane, s karakterjem, ki kar najbolj predstavlja zakonca. Zaupajte jim svoje ideje in jih vprašajte za nasvete. Izbirate lahko med različnimi materiali in jih med seboj tudi kombinirate. Ni treba, da zgolj sledite trendom ali pa nosite to, kar nosijo vsi vaši prijatelji. Drznite si napisati svojo zgodbo in ustvariti lastno simbolno vrednost z najlepšimi poročnimi prstani, ki so unikatni in vam pisani na kožo. Konec koncev jih boste vi vsak dan nosili in bili nanje ponosni. Pojdite v Zlatarski atelje Mengeš in skupaj z njihovimi strokovnjaki izberite čudovite poročne prstane inovativnih dizajnov, ki se jih nikoli ne boste naveličali. Ovira ne bo niti cena poročnih prstanov, saj se za vsakogar nekaj najde.

Z njihovo pomočjo si poročne prstane lahko izdelate sami

Si želite lepih prstanov, poleg tega pa še izjemno romantične izkušnje? Potem vam predlagamo, da jim pošljete povpraševanje za posebno delavnico, kjer si bosta s partnerjem poročna prstana izdelala kar sama. Tako vam bo dogodek ostal v spominu za vedno, prstana pa bosta imela še večjo vrednost. Organizirajo vam enodnevno delavnico, kjer si sama izbereta obliko in širino prstana, površinsko obdelavo ter vse materiale. Seveda ob mentorstvu strokovnjaka, ki vama svetuje in pomaga, da si sama izdelata lastne poročne prstane. Po želji vam jih nato lahko tudi gravirajo ali vstavimo kamne. Če ste za takšno avanturo, se hitro javite, sicer pa pridite v njihov atelje v Mengšu in si oglejte različne poročne prstane iz ponudbe.


Naročnik oglasne vsebine je VSI.si.

Ne spreglejte