SiolNET. Planet TV Srečno samski
0,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Serija o težavnih odnosih, s katerimi se lahko poistoveti vsak

0,20

termometer

Srečno samski

Že nocoj ob 21. uri bo na Planetu prvi del nove serije Srečno samski. Serija s terapevtskim učinkom je humoristična drama, v glavnih vlogah pa igrajo Živa Selan, Matej Puc, Aleksandra Balmazović, Iva Krajnc Bagola in Primož Vrhovec. Serijo bo na Siol.net spremljala tudi spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko.

Planet v sodelovanju s produkcijsko skupino Mangart predstavlja novo tv-serijo Srečno samski, ki bo raziskovala aktualne tematike medosebnih odnosov v sodobnih spreminjajočih se družbenih standardih. Serija s terapevtskim učinkom je drama, ki pa zna tudi nasmejati.

Serija je preplet drame in komedije

"Zdi se mi, da je veliko zelo strogo žanrsko opredeljenih serij, ali so strogo humoristične, ali pa dramske. Tu gre za preplet vsega," pravi Matej Puc, ki v seriji igra Petra, Majinega nekoliko starejšega partnerja, ki pa se zaradi njene želje po materinstvu in težav na poslu znajde v neprijetni situaciji. "Peter je mlad moški, ki je malo izgubljen v tem svetu in se nekako prepušča toku, hkrati pa skuša vzpostaviti svoj glas, kar mu ne uspeva vedno in zaplete se v neki trikotnik, ali celo večkotnik," svoj lik opiše Puc.

Srečno samski Planet TV Srečno samski – serija s terapevtskim učinkom

Živa Selan meni, da se lahko z liki v seriji vsakdo poistoveti

Srečno samski stojijo na psiholoških temeljih in nastavljajo zrcalo slovenski družbi na področju ljubezni in odnosov. "Serija ima 12 epizod in vsak lik pelje svojo zgodbo, ki je v bistvu zelo življenjska. Zdi se mi, da se lahko z njimi vsak poistoveti," pove Živa Selan, ki igra Majo. Vlogo njene sestre, promiskuitetne Jane, je prevzela Aleksandra Balmazović, medtem ko terapevtko, ki jo, v želji po reševanju težav v odnosu, obiščeta Maja in Peter, igra Iva Krajnc Bagola.

Tudi njen lik ima zasebno nekaj težav, saj je v razmerju s terapevtom Bernardom (Primož Vrhovec), njun pogled na partnerstvo pa se tako zasebno kot poklicno razlikuje. "Zdi se mi, da je ta čas, ko imajo ljudje veliko partnerskih težav, zelo primeren in ravno o tem govori serija – o turbulentnih, težavnih odnosih, ki se potem razrešujejo tudi na področju psihoterapije," pravi Iva.

Srečno samski Planet TV Spoznajte igralsko zasedbo nove serije Srečno samski

V Srečno samskih bomo spoznali še šarmantnega detektiva Denisa (Andrej Murenc), ki se v terapevtsko skupino vključi pod krinko, žurerko Sonjo (Sara Dirnbek), ki na spletu živi retuširano življenje, zasebno pa je nesrečna, preprostega Srečka (Luka Cimprič), ki še vedno živi z mamo na domači kmetiji, a bi si rad našel dekle, in samohranilko Fani (Tijana Zinajić), natakarico, ki ne prenaša filozofiranja in razmišlja racionalno.

Seriji bo sledila spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko

Srečno samski bodo prvič na Planetu že v ponedeljek ob 21. uri. Serija bo obsegala 12 delov, na spletnem mestu Siol.net pa ji bo sledila spletna pogovorna oddaja v živo Zaupno z Veroniko. Doktorica Veronika Podgoršek, terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko terapijo, bo tako vsak ponedeljek ob 22. uri po seriji komentirala čustvene situacije v Srečno samskih in odgovarjala tudi na vprašanja o medsebojnih odnosih, ki jih bodo lahko posredovali gledalci.

Srečno samske, serijo s terapevtskim učinkom, lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih ob 21. uri.
Zaupno z Veroniko Trendi Imate tudi vi vprašanje za Veroniko? Živa Selan Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 19
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin