Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 3. 2019,
9.00

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

Natisni članek

Caner Cindoruk turške serije Ženska Planet TV

Petek, 15. 3. 2019, 9.00

3 leta, 10 mesecev

Oče iz Ženske delil prisrčne fotografije s snemanja

Je to turški Antonio Banderas? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25
Ženska

V seriji Ženska sta otroka Nisan in Doruk šele nedavno dobila priložnost, da zaigrata v prizorih tudi s svojim televizijskim očetom. Druga sezona prinaša še več sprememb, igralec Caner Cindoruk pa je na družbenih omrežjih objavil prisrčne fotografije s svojima otrokoma iz serije, s katerima se je močno povezal.

Lepotec iz serije Ženska Caner Cindoruk, ki skrbno skriva svojo zasebnost, je oboževalce razveselil s fotografijami, na katerih pozira s svojima televizijskima otrokoma Nisan in Dorukom, ki ju igrata 9-letna Kübra Süzgün in 5-letni Ali Semi Sefil.

Nov del Ženske lahko ujamete že v petek, 15. marca, ob 20. uri.

V torek, 19. marca, pa bo Ženska na sporedu že ob 19. uri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caner Cindoruk (@canercindoruk) on

Mlada igralca sta za odlično odigrani vlogi v Ženski nedavno dobila tudi nagrado zlati metulj za najboljša otroška igralca, ki je oba zelo presenetila. Kübro so v šoku celo oblile solze, potolažila pa jo je njena mama iz serije Ženska Özge Özpirinçci, ki je tudi sama prejela nagrado.

Igral tudi ob Monici Bellucci

Z otrokoma pa se je zelo povezal tudi 38-letni Caner, ki je izven meja svoje države zaslovel prav s serijo Ženska. V svoji karieri je poleg gledaliških nastopov nanizal tudi več vlog v serijah in filmih, med drugim v zgodovinski drami Sezona nosorogov (Fasle kargadan, 2012), v kateri je eno glavnih vlog odigrala Monica Bellucci. Leta 2017 je Caner na mednarodnem filmskem festivalu v Prištini dobil nagrado za najboljšo glavno vlogo v hvaljeni turški drami Žerjavica (Kor, 2016).

Ženska | Foto:

Ne le igralec, tudi pisatelj

Igralec je lani presenetil tudi z izdajo svojega knjižnega prvenca, zbirko kratkih zgodb Tihi pevec, s čimer je stopil po stopinjah svojega očeta, ki je prav tako pisatelj in je Canerja vedno spodbujal k branju. "Verjamem, da je želja po pisanju prišla tudi zaradi genetike. Če imam talent za pisanje, potem je nanj seveda vplival moj oče," je povedal decembra lani ob izidu knjige.

Ljubezen iskal pri soigralkah

Šarmantnega igralca, ki ga v domovini zaradi podobnega videza pogosto primerjajo z Antoniom Banderasom, so v preteklosti povezovali z nekdanjo soigralko Ebru Özkan, ki je slovenskim gledalcem znana po vlogi v seriji Tuje življenje, nato pa je njegovo srce osvojila še ena soigralka, tokrat iz nadaljevanja Sulejmana Veličastnega, ki sledi življenju sultanke Kösem. Farah Zeynep Abdullah in Caner sta svojo ljubezen potrdila prek objav na družbenih omrežjih, a se kmalu po koncu snemanja tudi razšla.

Zdaj je srečo našel s še eno stanovsko kolegico. S Selin Şerkeci sta v razmerju že kakšno leto, ker pa je igralec, ki zelo skriva svoje zasebno življenje, iz družbenega omrežja Instagram zbrisal njuno skupno fotografijo, so turški mediji ugibali o morebitnem razhodu. A Selin je vse zanikala in zatrdila, da sta še vedno zaljubljena.

Žensko lahko od torka, 19. marca, spremljate vsak delavnik ob 19. uri.

Özge Özpirinçci
Planet TV Zvezdnica serije Ženska neprepoznavna na podelitvi nagrad
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte