SiolNET. Planet TV Decembrski filmi
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Filmski zvezdnici nameravata poročiti svoje otroke

0,31

termometer

Nocoj si boste ob 20. uri lahko ogledali premiero filma Sestri (Sisters). Gre za komedijo, v kateri se sestri odločita prirediti še zadnjo zabavo, preden starši prodajo njihovo hišo. V glavnih vlogah, ki ju je scenaristka Paula Pell napisala izrecno za njiju, nastopata Amy Poehler in Tina Fey, ki sta najboljši prijateljici tudi v resničnem življenju.

Sestri Planet TV Premiera meseca je komedija Sestri

Amy Poehler, ki je zaslovela predvsem z vlogo v seriji Parks and Recreation, in Tina Fey, poznana predvsem po vlogi v seriji 30 Rock, veljata za kraljici komedije. Tako je tudi, ko se na malih zaslonih pojavita skupaj.

Prvič sta se skupaj izkazali z nastopi v seriji Saturday Night Live, uspelo pa jima je tudi v komediji Sestri, ki si jo boste lahko ogledali na Planetu, ter že prej s filmoma Najeta mama (Baby Mama) in Zlobna dekleta (Mean Girls).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Fey (@tina_fey_official) on

Amy in Tina pa nista znani zgolj po nastopih v komedijah, marsikdo jima zavida tudi njuno prijateljstvo. Igralki sta namreč najboljši prijateljici že več kot dve desetletji, javnost pa ju pogosto navaja kot zgled pravega prijateljstva. Podpirata se ne samo zasebno, ampak tudi javno, zatrdili pa sta, da si ne glede na obveznosti, ki jima jih prinašata njuni karieri, vedno vzameta čas druga za drugo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Fey (@tina_fey_official) on

Prvič sta se srečali na tečaju improvizacije, ki sta se ga v istem terminu udeležili v Chicagu. Kemijo sta očitno začutili že ob prvem srečanju, saj je Tina Fey med vsemi udeleženkami pristopila prav do Amy Poehler, da bi lahko z njo delila na novo odkrit lepotni trik za urejanje obrvi.

Amy se spominja, da je bila to verjetno njena prva učna ura ličenja. Povedala je, da so ji Tino najprej omenili drugi udeleženci tečaja, saj naj bi takoj opazili, da imata podobne značajske lastnosti, razlikovali naj bi se zgolj po barvi las.

"Po prvem pogovoru sva na tečaju vedno sedeli skupaj nekje v ozadju in si šepetali smešne opazke o najinem učitelju," je zapisala Amy v svoji knjigi Yes, Please.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amy poehler (@amypohler) on

Igralki pa sta malo za šalo, malo zares v intervjuju za Entertaiment Weekly povedali tudi, da nameravata poročiti svoje otroke, da bosta tako postali tudi priženjeni sorodnici in nadgradili svoje prijateljstvo. Amy ima dva sinova, Tina pa kot naročeno dve hčerki.

"Dogovorili sva se, da si bova za na poroko nadeli obleki v barvi breskve. Govorila sem tudi s prijateljico, ki spremlja modne trende, in ta mi je zatrdila, da bo barva breskve v modi ravno takrat, ko bo pravi čas za poroko najinih otrok," je v šali povedala Tina.

Najboljši prijateljici Amy Poehler in Tino Fey boste nocoj ob 20. uri na Planetu lahko videli v komediji Sestri (Sisters), ki bo predvajana premierno na slovenskih televizijah.

Joga z Brigito Langerholc Planet TV Joga z Brigito Langerholc: 9. vadba Preživetje v divjini Planet TV Tako lahko sami izdelate baklo s smolo #video 360° Alica izza ogledala Planet TV Alica izza ogledala premierno na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin