Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2019,
9.37

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44

Natisni članek

Özcan Deniz Asli Enver turške serije Istanbulska nevesta Planet TV

Petek, 23. 8. 2019, 9.37

4 leta, 6 mesecev

Istanbulska nevesta se vrača z novo sezono!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,44
Istanbulska nevesta

V sredo, 28. avgusta, se na Planetu začenja že tretja sezona ene najbolj priljubljenih turških serij Istanbulska nevesta, ki je očarala tudi slovenske gledalce. Kako se bo nadaljevala zgodba vplivne družine Boran, ki je na koncu druge sezone ostala brez doma?

Istanbulska nevesta, ki je navdušila tudi slovenske gledalce, se na Planet vrača z novo sezono. Tretja sezona, ki je tudi zadnja, bo premierno na sporedu že v sredo, 28. avgusta, ob 20. uri in prinaša nove preizkušnje za družino Boran, ki je ob koncu 2. sezone ostala brez strehe nad glavo. Kljub finančnim težavam je bila družina bolj povezana kot kadarkoli, Faruk in Sureja pa sta končno postala starša.

Faruk in Sureja sta v drugi sezoni dočakala rojstvo hčerke. | Foto: Faruk in Sureja sta v drugi sezoni dočakala rojstvo hčerke.

Prav svobodomiselna Sureja in ponosni Faruk sta osrednja lika serije, ki je kmalu po premieri postala ena najbolj priljubljenih v Turčiji, z njo sta še bolj zaslovela tudi glavna igralca Asli Enver in Özcan Deniz. Drugi je bil že prej eden najbolj prepoznavnih turških obrazov, ki je uspešno osvojil tako glasbeno kot filmsko sceno, simpatična Asli pa se je tudi zaradi burnega razmerja z glasbenikom Muratom Bozem znašla v središču zanimanja svetovnih medijev.

Serija je navdušila tudi s prikazom ljubezni v zrelih letih, ko se je Farukova oblastna mati Esma odločila, da si ljubezen iz mladih let zasluži novo priložnost. Esmo igra ena najbolj priznanih turških televizijskih in gledaliških igralk Ipek Bilgin, ki je s "taščo iz pekla" ustvarila nepozaben televizijski lik.

Ljubezni sta dala novo priložnost tudi Esma in Garip | Foto: Ljubezni sta dala novo priložnost tudi Esma in Garip

Istanbulska nevesta je prejela tudi več nagrad, nazadnje mednarodno TV-nagrado zlati dežnik, nominirana pa je bila tudi za mednarodnega emmyja, medtem ko je Asli prejela turško nagrado zlati metulj za najboljšo igralko. Serija temelji na resničnih dogodkih, in sicer na usodni ljubezenski zvezi med lepo turško pevko Ülkü Üst, ki se je zaradi uspešnega zakona z Alijem Sarpkanom iz tradicionalne družine odpovedala pevski karieri.

Tretjo sezono Istanbulske neveste lahko na Planetu spremljate od srede, 28. avgusta, ob 20. uri.
Zapleši v ljubezen
Planet TV Prijavite se na plesni zmenek!
Planet TV
Planet TV Tako je videti, ko znani Slovenci prvič sedejo za volan #video
Planet TV
Planet TV Poglejte si prve utrinke iz nove predrzne skrite kamere #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte