Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 10. 2022,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,97

4

Natisni članek

Zagreb napad policija

Sobota, 29. 10. 2022, 8.00

1 leto, 5 mesecev

Grozljiva noč: starejšemu moškemu s kijem razbila avto, ga pretepla in oropala

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,97

4

Danes ponoči sta v eni od ulic v Zagrebu mlajša moška fizično napadla starejšega gospoda, ga oropala in mu z bejzbolskim kijem razbila avto. Storilca sta še vedno na begu.

Starejši moški je utrpel telesne poškodbe in so ga odpeljali v bolnišnico. Napadalca sta takoj, ko sta zagledala policijo, pobegnila.

"Vidno agresivna mladeniča, morda tudi pijana in pod vplivom mamil, sta začela kričati na moškega. Sledil je besedni prepir, nato sta izstopila iz vozila in mu z bejzbolskim kijem razbila stekla ter ga udarila s pestmi po glavi. Moški  je z okrvavljeno glavo za nekaj časa obležal na tleh, nato pa je komaj vstal in poskušal premakniti avto. V polzavesti je trčil v več drugih vozil in mladeničema rekel, naj gresta domov. Znova sta ga napadla s pestmi in kijem," je za Večernji povedala priča napada. 

Napadeni moški je do prihoda policije klical na pomoč in govoril: "Okradli so me, vse so mi pobrali, uničili so me!" je še pojasnila priča. 

Zagrebška policija je sporočila podrobnosti napada. Navajajo, da se je napad zgodil okoli 4.15, po prometni nesreči osebnega avtomobila renault laguna, ki ga je vozil 64-letnik, in osebnega avtomobila renault megane, ki ga je vozil neznani voznik.

Po prometni nesreči, v kateri je nastala materialna škoda, so neznani voznik in več potnikov iz njegovega avtomobila verbalno napadli 64-letnika, nato pa razbili več stekel z rokami in topimi predmeti ter mu poškodovali pločevino na vozilu in razbili stekla še treh parkiranih osebnih vozil. Oškodovanca sta mladeniča nato potegnila iz njegovega vozila in ga z rokami ter s topimi predmeti večkrat udarila v predel glave in telesa, mu vzela denarnico in pobegnila. Poškodovano osebo so oskrbeli v Kliničnem bolnišničnem centru Sester usmiljenk. 

Harald Kopitz
Novice Avstrijec, ki je lani v Zagrebu ubil svoje tri otroke, si je v zaporu vzel življenje
ogrevanje lokal
Novice Na terasi lokala za grelec dodatno računajo. "Ogrevanje je luksuz."
Ne spreglejte