Saop z novim programom

Nov knjižnični sistem WinKnj bo poenostavil delo knjižničarjev pri delu s podatki v katalogu, uporabnikom pa ponudil nove storitve, tudi z varnim spletnim dostopom do knjižničnega kataloga.

V novem knjižničnem sistemu WinKnj bo preko 460 šolskih knjižnic v Sloveniji lahko informacijsko podprlo vodenje učbeniškega sklada, seznamov učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, kar bo precej olajšalo delo knjižničarjev.

Saop, proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je predstavil novo izdajo sistema za vodenje šolskih knjižnic WinKnj, ki ga proizvaja partnersko podjetje MordiCom d.o.o. Glavne značilnosti novega sistema WinKnj so podpora pri vodenju učbeniškega sklada, prenovljen javni spletni dostop do vzajemnega kataloga ter storitev samodejnega varnostnega shranjevanja.

Pozorni tudi na varnost Program prinaša vrsto izboljšav ter inovacij, ki knjižničarjem, pa tudi drugemu strokovnemu osebju na šolah, poenostavljajo delo, med katerim je še posebej pomembno vodenje seznamov učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin. Posebno pozornost so razvijalci namenili varovanju podatkov.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno