Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
30. 5. 2015,
19.09

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Janez Janša Janez Janša SDS

Sobota, 30. 5. 2015, 19.09

8 let

Prihaja nova medijska hiša s podporo stranke SDS

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenska demokratska stranka podpira projekt nove medijske hiše, ki nastaja, je prvak SDS Janez Janša povedal na festivalu strankinih seniork in seniorjev.

Medijska hiša bo vključevala novičarsko televizijo, radio in močan spletni portal, ki bo "predvsem za mlajšo populacijo realni vir novic in dogajanj".

Kot je dejal Janša, imajo zdaj vsi, ki niso zadovoljni s slovenskim medijskim prostorom, možnost, da vložijo denar v nov projekt. Medijska hiša bo namreč organizirana kot delniška družba, vsak pa bo imel možnost kupiti delnice – ena bo stala 100 evrov.

Za strateškega partnerja si želijo kakšno močno evropsko medijsko hišo Denar bo medijska hiša zbirala od 1. septembra do 15. oktobra, je dejal Janša in dodal, da bo sredstva zbirala za prvi dve leti svojega delovanja, iskali pa bodo tudi strateškega partnerja v kakšni močni evropski medijski hiši.

Janša: Začnite nagovarjati Kot pravi Janša, bodo ta projekt oglaševali na spletni strani SDS, zbranim pa je obljubil tudi prospekte. Poslušalce je pozval, naj že zdaj začnejo nagovarjati sosede, prijatelje in podjetnike, da vložijo denar v medijsko hišo.

Medij za poštene volitve "Če se bomo potrudili, bodo lahko prihodnje volitve drugačne in bodo minile v bolj enakopravnem ozračju, to je vse, kar potrebuje Slovenska demokratska stranka. Mi ne potrebujemo nobenih monopolov, nobenih prednosti, nobenih privilegijev, potrebujemo samo okolje, kjer lahko pošteno tekmujemo s svojo programsko in kadrovsko ponudbo ter izkušnjami," je še dejal Janša.

"V Sloveniji ogromno novinarjev, ki znajo poročati profesionalno" Kot je mogoče razbrati iz Janševih besed, projekt pripravlja skupina urednikov in novinarjev, "ki so bili v glavnem škartirani iz teh nacionalnih medijev, ker niso bili ideološko ustrezni". Kot še pravi prvak SDS, je v Sloveniji ogromno novinarjev, "ki nimajo dela, ker jih ne zaposlijo ali pa so bili zaposleni, pa so jih vrgli na cesto, brez kakšne velike afere, ki znajo poročati tako, da je to profesionalno in resnično".

Ne spreglejte