Sobota,
21. 6. 2008,
7.13

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 21. 6. 2008, 7.13

7 let

Na Gorenjski avtocesti popolna zapora

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Gorenjska avtocesta v smeri Ljubljane od priključka Brod do priključka na Celovško cesto v Šentvidu je zaprta. Kolone zastajajo tudi na cestah proti morju.

Daljši zastoji so štajerski avtocesti pred cestninsko postajo (CP) Pesnica v smeri Maribora in pred CP Vransko v smeri Ljubljane, na primorski avtocesti pred CP Log v smeri Kopra in pred CP Dane v smeri Italije, zastoji so na gorenjski avtocesti pred Brodom v smeri Ljubljane, na hitri cesti skozi Maribor od krožišča Pesnica do priključka na Ptujsko cesto in naprej v smeri Ptuj - Gruškovje, ter na cesti Postojna - Pivka, Radovljica - Črnivec in Koper - Izola. Na mejnem prehodu Sečovlje vozniki osebnih vozil pri izstopu čakajo 30 minut.

Na gorenjski AC do jutri ponoči popolna zapora Zaradi del bo do nedelje 22.6. predvidoma do 22. ure, popolna zapora gorenjske avtoceste od priključka Brod do priključka na Celovško cesto v Šentvidu. Obvoz je urejen v smeri izvoz Brod - Miheličeva cesta - Tacenska cesta - Celovška cesta. Od priključka Vodice do počivališča Povodje pa je zaprta polovica avtoceste. Promet poteka po drugi polovici.

Zaradi del bo do nedelje zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Rogoza in Slivnica. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto.

Zaradi prireditve bo v soboto zaprta tudi Slovenska cesta v Ljubljani od križišča z Erjavčevo do Ajdovščine.

Oviran promet je pričakovati tudi na cestninskiih postajah zaradi prilagajanja novemu cestninskemu sistemu. Dela bodo potekala predvidoma do konca junija. Promet je zgoščen tudi zaradi poostrenega nadzora Avstrijske policije na avstrijskih notranjih mejah v času evropskega prvenstva v nogometu.

Več informacij si preberite na promet.si.