Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 9. 2011,
14.23

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 29. 9. 2011, 14.23

8 let, 3 mesece

Mobitel in Samsung ponovno podprla združenje Europa Donna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Mobitel in Samsung sta tudi letos podprla humanitarno organizacijo Europa Donna pri zbiranju sredstev za pomoč bolnicam z rakom dojk.

S posebno akcijsko ponudbo bosta združenju skupaj namenila 10 evrov za vsak prodani mobilni telefon Samsung Galaxy Fit različice "Pink Ribbon", v ekskluzivni količini. Mobitel in Samsung sta se tudi letos pridružila humanitarni akciji Slovenskega združenja za boj proti raku dojk z namenom zbiranja sredstev za pomoč bolnicam, ki so prebolele raka in se znašle v hudi stiski. V okviru sedaj že tradicionalne akcije sta pripravila posebno različico sodobnega mobitela Samsung Galaxy Fit "Pink Ribbon". Privlačen mobitel z zaslonom na dotik omogoča hitri dostop do e-pošte, svetovnega spleta in družabnih omrežij, uporabo multimedijskih vsebin, vključno z Mobilno TV, ter zanesljivo povezljivost prek različnih mobilnih tehnologij. S privlačnim oblikovanjem in elegantnim etuijem je ravno pravi za vsako torbico.

Organizaciji za vsak prodani mobilni telefon 10 evrov Mobitel Samsung Galaxy Fit "Pink Ribbon" bo z jutrišnjim dnem v omejeni količini ekskluzivno na voljo v Mobitelovi ponudbi, in sicer v akcijski ponudbi s storitvijo Mobilni internet 100 MB Premium že od 1 evra dalje. Mobitel in Samsung bosta organizaciji Europa Donna za vsak prodani mobilni telefon Samsung Galaxy Fit "Pink Ribbon" skupaj namenila 10 evrov.

"Mobitel in Samsung s svojo podporo bistveno prispevata k uspehu akcije" V organizaciji Europa Donna so podpore Samsunga in Mobitela veseli. Mojca Senčar, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna: "V Europi Donni z akcijo Pink Ribbon prispevamo k osveščanju o raku dojk in spodbujamo k zdravemu načinu življenja, hkrati pa zbiramo sredstva za pomoč bolnicam z rakom dojk. Mobitel in Samsung s svojo podporo bistveno prispevata k uspehu akcije."

Ne spreglejte