Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 9. 2008,
16.52

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 18. 9. 2008, 16.52

6 let, 6 mesecev

Kučan in Janković izrazila podporo poslanki Lipe Žgajner Tavševi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Stojnico stranke Lipa na Fužinah sta obiskala nekdanji predsednik Milan Kučan v spremstvu ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Kučan je prepričan, da bi si DZ, če bi v njem sedeli tako verodostojni in preudarni poslanci, povrnil ugled. Slab ugled državnega zbora po njegovo kaže na to, da Slovenci izgubljajo zaupanje v inštitucije, ki predstavljajo državo. Nekdanji predsednik še meni, da bo Lipa svoja zavezništva iskala na levi strani.

"Vsak glas šteje" Osebno tudi podpira iniciativo Franceta Bučarja, Spomenke Hribar, Toneta Pavčka in Nika Toša, da je treba iti na volitve. Nekdanji predsednik je zatrdil, "da šteje vsak glas, da povemo, kakšno prihodnost Sloveniji želimo". Svoj glas je Kučan oddal že danes, saj ga v nedeljo ne bo.

Janković podpira vse, ki želijo Sloveniji dobro

Janković je povedal, da podpira vse tiste, ki želijo Sloveniji dobro in so se s svojim delom v parlamentu izkazali. Lipo po njenih vrednotah Janković vidi v levosredinski koaliciji.

Peče: Mislim, da se bo levosredinska koalicija pridružila nam Predsednik stranke Lipa Sašo Peče je povedal, da so njihovi cilji in vrednote drugačne od vrednot predsednika vlade Janeza Janše. "Mislim, da se bo levosredinska koalicija pridružila nam," je prepričan Peče. Dejal je, da pričakuje najmanj osem poslancev v parlamentu.

Peče: Javnomnenjske raziskave so posledica plačanih marketinških aktivnosti

Javnomnenjske raziskave so po Pečetovo posledica plačanih marketinških aktivnosti, ki se jih v stranki Lipa zaradi majhnega proračuna niso posluževali. Verjame, da je vsako dobro delo nagrajeno.

Peče bi rad, da bi bila Žgajner Tavševa ministrica za delo, družino in socialne zadeve Želi si, da bi ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve prevzela Žgajner Tavševa, ki se je v preteklih letih izkazala kot ženska, ki pozna to področje. Sam pa bo ostal poslanec v parlamentu, še dodaja.

Ne spreglejte