SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kontrolirana atmosfera zagotavlja svežino in boljšo kakovost mesa

Oglasno sporočilo

Pomembno je, da se zavedamo kakovosti izdelkov, ki jih uporabljamo pri pripravi jedi, kar velja tudi pri izbiri mesa. Embaliranje v kontrolirani atmosferi ali vakuumsko pakiranje zagotavlja podaljšano svežino, bogato hranljivost in pristen okus ter omogoča, da se na našem krožniku znajde le meso odlične kakovosti.

Hofer meso

Sveže meso je zaradi biološke sestave občutljivo na vplive iz okolja, s tem pa izgublja kakovost in druge atribute. Pri ohranjanju kakovosti mesa imata ključno vlogo pakiranje in izbira ustrezne embalaže, saj lahko na ta način meso popolnoma zaščitimo pred zunanjimi vplivi.

Zagotovljeno visoki standardi kakovosti

Hoferjevo meso je embalirano izključno v kontrolirani atmosferi ali v vakuumskem pakiranju, pri čemer se uporablja naravni sestavini – kisik in ogljikov dioksid.Kontrolirana atmosfera je več kot embalaža – nanaša se na prostor znotraj nje, ki je reguliran vse od začetka pakiranja do trenutka, ko se odločimo, da izdelek uporabimo v svoji kuhinji. Takšno meso ima podaljšano svežino, je višje kakovosti, bogato s hranili in polnega okusa, hkrati pa ne vsebuje konzervansov, aditivov in barvil. Najdemo jih zgolj v uležanem in mariniranem ter pripravljenem mesu, kjer se jim zaradi dodanih začimb ne moremo izogniti. Najvišja mogoča kakovost je glavno vodilo pri pakiranju izbranih kosov mesa, ki so na voljo v poslovalnicah HOFER, zato meso redno in natančno preverjajo tudi neodvisni inštituti.

Natančna deklaracija za popolno sledljivost

Hofer meso

Na policah najdemo le skrbno izbrano meso, ki ga podjetje dnevno dostavlja v široko mrežo poslovalnic po Sloveniji. Vsi dobavitelji so znani, zato je izvor mesa jasen in dobavne poti kratke. Embalaže so opremljene z natančno deklaracijo, ki omogoča popolno sledljivost izdelka. Na njej najdemo vse podatke o izvoru, sestavi, svežini in roku trajanja. Meso je skrbno narezano, pripravljeno za uporabo in na voljo brez vrst za postrežbo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin