SiolNET. Novice Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Video: Moža ni želela prositi za ločitev, zato je najela morilca

2

termometer

Julia Charlene Merfeld iz ameriške zvezne države Michigan je poskušala najeti morilca za svojega moža, njen poskus pa je ujela videokamera.

Julia Charlene Merfeld se je poskušala znebiti svojega moža, vendar ne zato, ker bi ga sovražila. Prepričana je namreč, da je veliko bolj preprosto najeti morilca, ki bo odstranil moža iz njenega življenja, kot da bi ga prosila za ločitev in mu s tem strla srce. Merfeldova pa je imela nesrečo, ko je mislila, da je stopila v stik s profesionalnim morilcem, namesto njega pa je prišel policist pod krinko, ki je njeno naročilo posnel z videokamero, piše Independent.

Ubijanje lažje kot prošnja za ločitev Julia je tako policistu pod krinko točno povedala, na kateri dan ga mora ubiti in da ga ne sme ubiti na njunem domu, ker bi bilo to preveč umazano. Policist je nato 20-letnico vprašal, zakaj želi ubiti svojega moža, ta pa je dejala, da mu noče streti srca. S tem bi se rešila tudi kritik družine.

"Ko sem odločila za to, ni bilo tako, kot da se ne bi razumela. Vem, da je slišati grozno, ampak je to lažje kot ločitev," je povedala policistu pod krinko. "Ne bi mi bilo treba skrbeti za kritike družine, ne bi me skrbelo, da bi mu strla srce, in podobno. Imela bi čist začetek," je še dodala.

Eden od razlogov za umor je tudi življenjska zavarovalnina Policija je sicer prepričana, da je eden od razlogov tudi to, da bi zaprosila za moževo življenjsko zavarovalnino. Dobila bi namreč 400 tisoč ameriških dolarjev, morilcu pa je obljubila 50 tisoč dolarjev, če ga ubije.

Merfeldova je že priznala krivdo in čaka na sodbo, ki bo izrečena konec julija. Pričakuje se, da bo prejela zaporno kazen, čeprav je njen mož prosil, naj je ne kaznujejo z zaporom.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin