SiolNET. Novice Novice
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

TOP VIDEO preteklega tedna

2

termometer

Zgodilo se je kar nekaj udarnih premier, ki so beležile dobre obiske v spletnih skupnostih z video vsebinami.

Prvi del zaključka sage o Harryju Potterju, Harry Potter in Svetinje smrti, traja debeli dve uri. Odlomki, ki jih niso umestili v film, so med najbolj priljubljenimi posnetki tedna na You Tube-u, in sicer si je delčke filma, ki jih niso uporabili v končni različici, ogledalo že 5.043.509 + spletnih uporabnikov.

V Združenih državah Amerike je veliko zanimanje za 35-minutno akcijsko komedijo "Agents of Secret Stuff". Film, ki so ga objavili na You Tube-u 23. novembra, si je ogledalo že 3.037.663 + gledalcev.

Skupina Paramore je lansirala nov videspot "Playing God", ki je na You Tube-u zabeležil že 2.371.732 + ogledov.

V slovenski video skupnosti Mojvideo.com je trenutno največ zanimanja za posnetek s prizorišča tragične nesreče na dolenjski avtocesti, ki se je zgodila v soboto in zahtevala tri smrtne žrtve. V zadnjem dnevu si ga je ogledalo že 668 + uporabnikov.

Ko otrok spregovori prve besede, je vsak starš ponosen. No, skoraj vsak. V smešnicah na Izklop.com je posnetek, ki si ga je ogledalo že 8447 + gledalcev.

Prijeten pa je pogled na trebuh nosečnice, v katerem se zelo živahno premika otrok. V preteklem tednu je zabeležil 2149 + ogledov.

V omrežju Genspot si je največ gledalcev ogledalo šokanten posnetek, v katerem se je šala končala zelo tragično. Resnično ali ne, se pri tem sprašujejo uporabniki. Film si je ogledalo 30.469 + spletnih uporabnikov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin