TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 11. 2012,
11.12

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 9. 11. 2012, 11.12

3 leta, 7 mesecev

Opremite svoj dom z vrhunsko linijo izdelkov Grundig

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Ob današnjem hitrem tempu in številnih obveznostih so kakovostni gospodinjski aparati postali nepogrešljiv del našega življenja.

Gospodinjske aparate Grundig, ki si jih sedaj po izjemnih cenah lahko zagotovite na bencinskih servisih OMV, odlikujeta ne le vrhunska funkcionalnost pač pa tudi prestižni dizajn v brezčasno elegantni črni barvi. Svoj dom si tako lahko opremite z vrhunsko linijo izdelkov Grundig s kar 77 % popustom pri tem pa sodelujete tudi v nagradni igri za 4-dnevno potovanje v Berlin za dve osebi.

Že več kot 50 let je ime Grundig sinonim za inovacije, slog, kakovost in funkcionalnost ter eno izmed najbolj poznanih imen, povezanih z zabavno elektroniko in gospodinjskimi aparati. Vsi izdelki te blagovne znamke izražajo dolgo tradicijo in obenem usmerjenost v prihodnost, zaradi česar uživajo visoko zaupanje potrošnikov. Vse aparate odlikujeta kakovost in vrhunska funkcionalnost, pri vseh pa se kažeta tudi nemška natančnost in posvečanje podrobnostim, ki zagotavljata, da bodo ti izdelki postali nepogrešljivi v vašem domu.

Nepogrešljivi izdelki od jutra do večera

Večnamenski električni žar z veliko površino za pečenje in možnostjo nastavitve temperature s kontrolnim gumbom, vam omogoča enostavno in zdravo pripravo mesa, rib, zelenjave, sira in drugih dobrot.

Vsem, ki radi s pecivom posladkate svoje najbližje, bosta prav gotovo prav prišla ročni mešalnik in kuhinjska tehtnica. Slednja se ponaša z zelo tankim dizajnom in stekleno površino za enostavno čiščenje. Omogoča tehtanje do 5 kg, pri čemer je natančnost merjenja 1 gram. Z ročnim mešalnikom, ki omogoča 5 različnih nastavitev hitrosti – tudi turbo hitrost - boste v kompletu dobili dve vrsti metlic, za stepanje in gnetenje.

Za dober zajtrk ali malico je prav gotovo nepogrešljiv opekač kruha s širokimi režami, ki so primerne za različne velikosti in debeline kruha. Omogoča različne nastavitve popečenosti kruha, uporabljate pa ga lahko tudi za odmrzovanje ali pogrevanje.

Grelnik vode ima kapaciteto 1,7 l in se ponaša s posebno funkcijo avtomatskega izklopa ob vrenju ali nezadostni količini vode v grelniku. Z elegantno modro osvetlitvijo, ki se vklopi ob delovanju, bo še polepšal vašo kuhinjo.

Za pripravo različnih šejkov, omak in drugih dobrot vam je na voljo pokončni mešalnik s kapaciteto 1,5 l. Različne nastavitve hitrosti ter odstranljiva rezila za enostavno čiščenje vam bodo olajšale pripravo vaših jedi.

Z izdelki Grundig pa ne boste opremili samo vaše kuhinje, saj je v kolekciji na voljo tudi vrhunska parna postaja, s katero bo likanje postalo lažje. Ločeno parno postajo lahko kadarkoli napolnite z vodo, zagotavlja pa konstanten iztis pare 100 g/min in 4,5 bara parnega pritiska.

Sodelujte v akciji nagrajevanja zvestobe na bencinskih servisih OMV, v kateri lahko z zbranimi bonus točkami opremite svoj dom z nepogrešljivimi gospodinjskimi aparati Grundig po izjemni ceni! Ob vsakem nakupu nad 10 EUR prejmete eno bonus točko, z zbranimi 20 bonus točkami pa prihranite tudi do 77 % pri nakupu izdelkov.

Sodelujte v nagradni igri in odpotujte v Berlin

Z izpolnjenim kuponom, oddanim do 3. marca 2013, imate tudi možnost osvojiti 4-dnevno potovanje za dve osebi v eno najlepših evropskih prestolnic – Berlin, ki je je danes pomembno politično in kulturnozgodovinsko središče Evrope ter priljubljen turistični cilj. Njegove kulturne in naravne znamenitosti vam bodo prav gotovo vzele dih, živahni utrip mesta in prepletanje različnih kultur in subkultur pa vas bodo navdušili.

Več o akciji najdete na www.omv.si.

Ne spreglejte