SiolNET. Novice Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nov način hlajenja: najstniki dnevno sobo spremenili v bazen (foto)

4

termometer

 | Foto:
Ruski najstniki so se želeli ohladiti in prišli do izvirne ideje. Bazen so naredili kar v dnevni sobi.

Temperature v ruskem mestu Orjol so se povzpele nad 34 stopinj Celzija, zato so najstniki v želji, da se ohladijo, s polietilensko folijo in lepilnim trakom prekrili pohištvo, električno napeljavo in dnevno sobo preobrazili v bazen.

Po tem, ko so fotografije objavili na družabnih omrežjih, je novica odmevala v številnih, tudi tujih medijih. Nekateri so jim v komentarjih čestitali za odlično idejo, spet drugi so bili bolj kritični in so se med drugim spraševali, kdo bo plačal vodo, ki so jo porabili, in kako jo bodo pravzaprav sploh spravili iz stanovanja.

Kaj vse gre lahko narobe? Ali so fantje dobili dovoljenje za tak podvig, ni znano, glede na nevarnost takšnega početja in škodo, ki bi jo lahko povzročila voda, pa je to malo verjetno, piše Daily mail.

Folija bi se namreč lahko raztrgala, zaradi teže pa bi se lahko udrla celo tla. Dejstvo je tudi, da bi za odstranitev takšne količine vode potrebovali vodno črpalko, verjetnost, da so najstniki na to pomislili, pa ni velika.

Vsi ti pomisleki in dejstva so verjetno tudi razlog, da najstniki ob objavi fotografij niso navajali imen, niti točne lokacije, kje se nahaja stanovanje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin