SiolNET. Novice Novice
1,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pozor: Kaj vas danes čaka na štajerski avtocesti?

1,29

termometer

Vsi, ki se boste danes s štajerskega konca odpravili proti Ljubljani, boste morali med 8. in 17. uro avtocesto zapustiti na izvozu Vransko in se nanjo znova vrniti na priključku Trojane. V tem času bo zaradi sanacije posedle betonske plošče namreč zaprt predor Jasovnik, je na družbenem omrežju Twitter sporočil Dars. 

Pri Darsu še pravijo, da bodo sanacijo izvedli v času najmanjših prometnih obremenitev, ter prosijo za strpnost in razumevanje.

Dars je ta teden sporočil, da je z začetkom pomladi začel obnovitvena dela na avtocestah. Na dolenjski avtocesti so stekla dela za preplastitev 7,1 kilometra avtoceste na odseku med Dobruško vasjo in Drnovim, in sicer tako v smeri Obrežja kot v smeri Novega mesta. Promet med priključkoma Dobruška vas in Drnovo poteka po polovici avtoceste dvosmerno.

Za to nedeljo je napovedano postavljanje zapore za nadaljevanje obnove viadukta Ravbarkomanda na primorski avtocesti v smeri iz Postojne proti Uncu. Od ponedeljka zgodaj zjutraj bo promet predvidoma že urejen po polovici viadukta, po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje.

Poleg tega bo Dars s prihodom pomladnega vremena nadaljeval obnovo vipavske hitre ceste.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin