Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Ponedeljek,
19. 8. 2013,
14.41

Osveženo pred

5 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

spolnost viagra postelja Francija Pariz

Ponedeljek, 19. 8. 2013, 14.41

5 let

Eko in bio zažigata tudi pri spolnih pripomočkih

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Očitno veliko Francozov verjame, da bodo njihovo spolno življenje bolj kot erotični pripomočki popestrili - bio erotični pripomočki.

Oglaševalci, proizvajalci in prodajalci že dolgo vedo, da "sex sells" (se seks prodaja), a v zadnjih letih, zlasti med potrošniki, ki so okoljsko zavedni (in še bolj med tistimi, ki verjamejo vsemu, kar jim proizvajalci in prodajalci "naložijo" o poreklu svojega blaga), postaja vedno bolj očitno, da tudi "organic sells" (se tudi eko/bio prodaja). Bilo je samo vprašanje časa, kdaj se bodo mojstri oglaševanja spomnili, da združijo oboje.

Tako so v Franciji proizvajalci spolnih igrač in pripomočkov skočili na voz "eko", "bio" in "do narave prijaznih" izdelkov ter odkrili, da je nepričakovana zveza lahko tudi zelo dobičkonosna kombinacija, poroča France 24. Po šeškanju bio masaža Francoski proizvajalec Divinextases se je kmalu po svojem začetku pred dvema letoma začel tržiti kot prva blagovna znamka erotične bio kozmetike. V njihovi ponudbi je tako med drugim mogoče najti tudi parfume, ki jih je mogoče zaužiti, ali balzam po šeškanju, še poroča France 24. Seveda, bio, pravijo proizvajalci.

V svojih predstavitvah Divinextases navaja, da so njihove surovine med 98 odstotki in 99,5 odstotka ekološko pridelane, izdelki pa so brez vsebnosti sončničnega ali palminega olja in pakirani v embalažo iz recikliranega stekla ali papirja. Vse to jim jamči tudi certifikat francoske zveze ekoloških pridelovalcev, se še pohvalijo.

Odločitev za uvajanje bio komponente v celostno podobo se jim je gotovo obrestovala; prvi mož družbe Divinexstases Frederic Donnat je tiskovni agenciji AFP povedal, da se jim je prodaja potrojila, odkar so svojo blagovno znamko preoblikovali s poudarkom na bio.

Posteljne bio spodbude Pariški Laboratoires Claude je zaslovel predvsem po tabletah, ki jih opisujejo kot popolnoma naravni nadomestek za viagro, zdravilo proti erektilni disfunkciji. Trenutnim in bodočim kupcem želijo svoje erotične pripomočke, med katerimi so tablete za naravno povečanje vlažnosti nožnice, krepitev vzdržnosti in lajšanje izvedbe analnega občevanja, približati s sloganom "100-odstotno bio, 100-odstotno narejeno v Franciji".

Proizvajalec, ki ima tudi svojo lastno trgovino v, seveda, Parizu, prav tako pričakuje, da bo s svojo prodajno filozofijo že do prihodnjega leta potrojil obseg prodaje. Za vsak prodani kos eno drevo v amazonskem pragozdu Tudi prodajalci erotičnih pripomočkov so ustvarjalni pri povezovanju svojega prodajnega programa z vsem, kar piha na dušo okoljsko zavednim. Francoski spletni prodajalec Arbre des plaisirs (Drevo užitka) bo, tako obljublja, posadil drevo v amazonskem pragozdu za vsak prodani izdelek iz svoje široke ponudbe dildov, vibratorjev in marsikaterih drugih igrač za odrasle. Kupec lahko celo izbere, kje ga bodo posadili. Za varno spolnost brez ftalatov Vsi njihovi izdelki so, zatrjujejo, popolnoma brez ftalatov, estrov ftalne kisline, ki lahko motijo delovanje številnih hormonov, tudi reproduktivnih. Ftalate dodajajo plastikam za "mehčanje", prisotni pa so lahko tudi v lakih (celo za nohte!) in barvah, a v telo prihajajo tudi z vdihavanjem onesnaženega zraka in na druge načine. Najprej vibrira, potem se ga reciklira Spomnili so se še ene dobre poteze, ki diši po ekološki ozaveščenosti: skrbijo za do okolja prijazno zbiranje in recikliranje odsluženih vibratorjev. Motivacija za uporabnike: ob vračilu starega vibratorja je nova igrača kar za polovico cenejša. Marsikoga bo že to verjetno pritegnilo bolj kot skrb za okolje, ki ga bolj kot spolni pripomočki onesnažuje marsikaj drugega.

Ne spreglejte