Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
6. 7. 2014,
11.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Michelle Obama ZDA

Nedelja, 6. 7. 2014, 11.18

8 let

Ameriška komedijantka Michelle Obama označila za transseksualko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ameriška komedijantka Joan Rivers se je odločila, da bo prodajo svoje knjige z naslovom Dnevnik nore dive povečala s tem, kar ji gre najbolje od rok - šokiranjem javnosti s politično nekorektnostjo.

Prvo damo ZDA Michelle Obama je označila za transseksualko. Na novinarsko vprašanje, ali meni, da bodo Američani kdaj na položaj predsednika ali predsednice ZDA izvolili homoseksualno osebo, je 81-letna Riversova odgovorila, da to že imajo, saj je Michelle Obama transseksualka, njen mož pa homoseksualec. Po manjšem medijskem viharju je Riversova vztrajala pri svojem mnenju in razložila, da gre za kompliment.

"Transseksualci so najlepše ženske na svetu" "Michelle Obama je privlačna, visoka, s čudovitim telesom in obrazom. Transseksualci so najlepše ženske na svetu. Nehajte mi govoriti o politični korektnosti. Politično nekorektno je napadati mene, staro žensko, Judinjo in heteroseksualko. Zato bom tožila novinarja, ki me je skušal zagrabiti za zadnjico," je med drugim sporočila Riversova in ob tem priporočila nakup svoje nove knjige, ki je izšla 1. julija.

Televizija CNN jo je poklicala na intervju in Riversova je takoj na začetku povedala, da je bedak vsak, ki bo knjigo jemal resno, saj gre za zbirko dobrih šal. Po nekaj minutah pogovora Riversovi ni bil všeč potek intervjuja in je voditeljico Fredricko Whitfield nadrla, da nima pojma, kako se dela intervju s komikom. Povedala je, da ima dovolj in da gre, kar je na presenečenje voditeljice tudi storila.

Riversova o Heidi Klum: Nemec je nazadnje bil videti tako vroče, ko je rinil Jude v peči Joan Rivers s svojimi izjavami Američane razburja že dolga leta. Marca je razjezila judovske organizacije, ko je ocenila obleko manekenke Heidi Klum na podelitvi oskarjev. "Nemec je nazadnje bil videti tako vroče, ko je rinil Jude v peči," je dejala in si prislužila obsodbo, med drugim Antidefamacijske lige. Riversova je odgovorila, da naj se vsi skupaj pomirijo, ker gre v prvi vrsti za šalo, s katero opozarja na grozote holokavsta.

Ne spreglejte