Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
Ricinusovo olje: Olje za lepotno preobrazbo vaše kože
Trendi

Ricinusovo olje: Olje za lepotno preobrazbo vaše kože

Se tudi vam zdi, da vam je ostalo premalo časa za samozavesten skok v kopalke? Se vam zdi pretirano, da bi zmetali kupe denarja za tretmaje v kozmetičnih salonih, za katere sploh ne veste, ali so učinkoviti? Če mislite, da boste letošnje poletje preživeli skriti pod razvlečenimi majicami, ki bodo skrivali vaše obline ter skrivali lase, ki po dotiku spominjajo na sirkovo krtačo za rutami, naj vas pomirimo. Do poletne preobrazbe vas ločijo 3 naravni izdelki - ricinusovo olje, kurkuma in ingver, za katere boste odšteli manj kot 12 evrov!

Avtor:
0 0
Po vrnitvi iz ZDA: hčerkino otroštvo ima prednost pred sanjsko službo
Novice

Po vrnitvi iz ZDA: hčerkino otroštvo ima prednost pred sanjsko službo

Anja Oven se je z možem in malo dojenčico pred tremi tedni vrnila iz sončne Kalifornije, kjer je preživela zadnjih pet let. Da se vrneta, sta se odločila, ker sta prepričana, da je slovensko okolje otrokom bolj prijazno in bo tu njihovo življenje kakovostnejše. Kot pravi, ni ne lahko iti in ne lahko priti nazaj. V Kaliforniji je dosegla veliko, v Sloveniji pa si želi priložnost, da bi lahko svoje izkušnje delila naprej.

Avtor: Metka Prezelj
1 201
Kaj morate narediti takoj, če vam lasje ponorijo kot tema fantoma
Digisvet

Kaj morate narediti takoj, če vam lasje ponorijo kot tema fantoma

Leta 1975 sta brata Michael in Sean McQuilken med planinskim pohodom svoji sestri Mary pozirala za posrečeno fotografijo - lasje so se jim iz neznanega razloga namreč sami od sebe postavili pokonci. Nekaj minut pozneje je vanje udarila strela. Fotografija bratov je pozneje postala eno najbolj slavnih opozoril, da je ob takšnih spremembah pričeske najpametneje takoj poiskati zatočišče. 

Avtor: Matic Tomšič
2 21
Središče, kjer se znova rojevajo legende #foto
Avtomoto

Središče, kjer se znova rojevajo legende #foto

BMW ima bogato dediščino. Ne le pri avtomobilih, tudi pri motociklih, letalskih motorjih in številnih drugih elementih, ki so pomagali spreminjati svet mobilnosti. Obiskali smo njihov najnovejši center za klasična vozila, ki je združen pod eno streho v prvi njihovi tovarni iz leta 1918. Poleg ogleda delavnic, kjer do prvotnega sijaja obnovijo klasična vozila, smo se sprehodili skozi trezor, kjer smo videli nekaj njihovih najredkejših in preprosto osupljivih avtomobilov.

Avtor: Gašper Pirman
0 9
V srcu nosi Olimpijo, v Italiji vreden že pet milijonov evrov
Sportal

V srcu nosi Olimpijo, v Italiji vreden že pet milijonov evrov

Leto 2018 je Mihi Zajcu, ki je po lanski selitvi v Italijo ostal velik navijač ljubljanske Olimpije, prineslo veliko lepega. Z Empolijem je postal prvak serie B, si prislužil zanimanje znanih klubov, vedno bolj pomembno vlogo pa ima tudi v slovenski reprezentanci. Prejšnji teden se je prvič vpisal med strelce. Pohval je bilo toliko, da jih ni malo, ki v 23-letnem nasmejanem Primorcu prepoznajo obrise pravega naslednika slovitega sokrajana Valterja Birse.

Avtor: Rok Plestenjak
2 265