Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
Sumljiva smrt 23-letnika v Piranu #video
Novice

Sumljiva smrt 23-letnika v Piranu #video

Prebivalce Pirana razburja sumljiva smrt 23-letnika na zabavi, o kateri policija ni poročala. A kot pravijo, dokler niso znana dejstva o tem, da gre za kaznivo dejanje, policija javnosti ne obvešča. Čakajo namreč še na rezultate sodne obdukcije, ki bo razkrila vzrok smrti − verjetnost predoziranja. Smrt je zanimiva predvsem zato, ker naj bi se zgodila v stanovanju družine, ki na Obali predstavlja pomemben del zdravniškega lobija.

Avtor: VIDEO: Planet TV, Vitomir Petrović
29 5
Pohištvo po meri za najbolj zahtevne Oglas
Dom

Pohištvo po meri za najbolj zahtevne

Opremljanje doma je nekaj, kar nam povzroča veliko veselja in kreativnosti, hkrati pa predstavlja neko stresno obdobje. Celoten proces opremljanja hiše, stanovanja, vikenda ali druge nepremičnine zajema širok spekter idej in vizualizacije. Ideje za opremljanje lahko dandanes najdete na številnih različnih spletnih straneh, inspiracije notranjega oblikovanja je ogromno. Definitivno velja, da ima vsak objekt neke določene specifike in da včasih preprosto težko pridemo do tega, da dobimo točno takšno pohištvo, kot si ga želimo za določen prostor.

Avtor:
0 3
Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku
Posel danes

Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku

V osrčju Ljubljane, na mestu nekdanjega Kolizeja, vztrajno napreduje gradnja poslovno-stanovanjskega kompleksa Palais & Villa Schellenburg. Gradnja se je začela v maju 2020 z izkopom in zavarovanjem gradbene jame, in sicer na podlagi gradbenega dovoljenja, prejetega decembra 2019. Groba gradbena dela se bodo predvidoma zaključila do konca leta 2021. Izgradnja Ville Schellenburg se bo zaključila do julija 2022, medtem ko se bo izgradnja Palais Schellenburg zaključila do junija 2023.

Avtor:
0 0
Vlaga in plesen: injekcija svežine v starejši objekt na Koroškem
Dom

Vlaga in plesen: injekcija svežine v starejši objekt na Koroškem

Pomen prezračevanja naših domov smo bolj kot kadarkoli prej spoznali v preteklem obdobju, ko smo doma preživeli veliko več časa, kot smo bili vajeni do zdaj. Seveda si večina ljudi želi odpreti okna in v stanovanje spustiti svež zrak, a to pozimi pomeni izgubo toplote in višje stroške ogrevanja, spomladi pa težave s sezonskimi alergijami, saj cvetni prah povzroča številne nevšečnosti. Vemo, da svežina, primerna vlaga ter pravilno razmerje med CO2 in kisikom krepijo imunski sistem. Optimalni pogoji bivanja pa so še posebej pomembni v času nočnega počitka, ko se telo regenerira. Naj gre za novogradnje ali adaptacije starejših objektov – v vseh primerih se bodo za primerno rešitev izkazali prezračevalni sistemi Lunos. Pomisleki glede zahtevnega posega, ki s sabo prinese veliko prašenja in razbijanja, je odveč – monterji bodo za seboj pustili le svežino in svež zrak.

Avtor:
0 1
10.000 korakov dnevno za zdravje, le 4 koraki za priklop fiksnih storitev
Digisvet

10.000 korakov dnevno za zdravje, le 4 koraki za priklop fiksnih storitev

Če želimo svoje fizično zdravje ohranjati, je po priporočilu zdravnikov potrebno vsak dan narediti 10.000 korakov ne glede na vreme, razpoložljivost časa in voljo. Če pa se želimo znebiti slabe volje zaradi prepočasnega interneta, ki moti naše sestanke prek videokonferenc, slabega signala WiFi, ki na drugem koncu stanovanja ne deluje, kot bi moral, premalo televizijskih programov, omejitev pri klicih in prenosu podatkov in podobno, lahko to storimo vsak trenutek, saj je sila preprosto.

Avtor: Telekomov Tehnik
0 0