Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo 246 rezultatov iskanja
Zakaj ne maram tega vprašanja? Pa tako radi ga zastavijo.
Avtomoto

Zakaj ne maram tega vprašanja? Pa tako radi ga zastavijo.

Na vprašanje, kako dolgo se v praksi polni električni avtomobil, ni preprostega odgovora. Na poti avtomobil polnim od 15 do 20 minut. Ko sem se z električnim avtomobilom peljal v Provanso in nazaj, je bila na več kot tri tisoč kilometrov dolgi poti baterija le dvakrat povsem napolnjena. Tudi podatki ene izmed najbolj razvejanih mrež javnih polnilnic v Sloveniji so zelo zgovorni. Le 134 voznikov je na skupno več kot 28 tisoč polnjenjih baterijo napolnilo stoodstotno.

Avtor: Gregor Pavšič
28 0
Muršak in Pintarič napredovala, slovenski trio ostal brez izločilnih bojev
Sportal

Muršak in Pintarič napredovala, slovenski trio ostal brez izločilnih bojev

Na sporedu je zadnji krog skupinskega dela hokejske lige prvakov. Zadnji zmagovalec tekmovanja, švedska Frölunda, za katero igra Jan Muršak, je z zmago potrdil prvo mesto v skupini. Napredovanje si je z zmago na Danskem priigral tudi francoski prvak Rouen vratarja Matije Pintariča. Brez napredovanja je ostal slovenski trio pri Bremerhavnu. Že pred zadnjim krogom pa sta si izločilne boje priigrala Celovec, za katerega igra Rok Tičar, in Salzburg (Aljaž Predan). Korošci na zadnji tekmi niso igrali v popolni postavi, priložnost je dobil tudi Rok Kapel, ki je ob porazu dosegel edini gol svoje ekipe. Žreb parov bo v petek.

Avtor: Pe. M.
0 0
Anglež zadel za NK Maribor, ki je novo okrepitev našel pri Muri
Sportal

Anglež zadel za NK Maribor, ki je novo okrepitev našel pri Muri

Nogometaši Maribora so se le dan po evropski zmagi nad Urartujem pomerili še s tretjeligašem iz Slovenske Bistrice. Z ''rezervno'' postavo so zmagali s 5:2, dva zadetka pa je prispeval Danijel Šturm. Za vijolice je zadel v polno tudi Anglež Max Taylor, moštvu pa se je priključil tudi donedavni up Mure Aljaž Antolin. Kidričani so nadigrali Rogaško s 4:1. V soboto bo zelo pestro, na delu bodo Olimpija, Bravo, Tabor, Koper, Aluminij …

Avtor: Rok Plestenjak
1 0