Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
Kdo so Srbi, ki Slovencem s kriptovalutami obljubljajo bogastvo
Digisvet

Kdo so Srbi, ki Slovencem s kriptovalutami obljubljajo bogastvo

Na slovenskem delu Facebooka se je začelo novačenje uporabnikov v poslovno mrežo kriptovalute DGold Coin, ki obljublja velike donose glede na prvotno naložbo, a vlagatelju ne ponudi konkretnih informacij o tem, kako namerava doseči rast cene. V ozadju DGold Coin so trije srbski državljani. Eden je v preteklosti že promoviral številne sheme mrežnega marketinga, dva pa sta velika zagovornika teorij zarot. 

Avtor: Matic Tomšič
6 12
Deroča voda v Kisovcu za seboj pustila pravo razdejanje  #foto #video
Novice

Deroča voda v Kisovcu za seboj pustila pravo razdejanje #foto #video

Neurja z močnim dežjem in ponekod tudi točo, ki so se začela včeraj popoldne in se ponekod pojavljala še pozno v noč, so težave povzročala predvsem v Zasavju, Poljanski dolini, Posavju, na Koroškem, Štajerskem in v Prekmurju. Neurje s točo je v Zagorju ob Savi povzročilo za milijon evrov škode, utrgalo se je več manjših plazov. Poglejte, kakšno razdejanje je za seboj pustila deroča voda v Kisovcu.

Avtor: STA, David Kos
2 40
Slovenski kriptovelikani: "Brez milijona evrov danes nisi nič" #video
Digisvet

Slovenski kriptovelikani: "Brez milijona evrov danes nisi nič" #video

Ena od osrednjih tem letošnje 7. konference Diggit so bile kriptovalute in tehnologija veriženja podatkovnih blokov oziroma tako imenovani blockchain, na katerem so kriptovalute zasnovane. Temo so podrobneje predstavila podjetja Viberate, InsurePal, Motogram in Beyond Seen Screen. Njihovi predstavniki so povedali, kako in zakaj njihova rešitev, ki temelji na blockchainu, spreminja panogo, v kateri delujejo.

Avtor: Matic Tomšič, Srdjan Cvjetović, Branka Grbin
3 5