Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo 301 rezultatov iskanja
Nova KBM v družbi najboljših Oglas
Posel danes

Nova KBM v družbi najboljših

Nova KBM je letos potrdila naziv Superbrands, kar pomeni, da je blagovna znamka dokazano edinstvena, jo potrošniki poznajo, ji zaupajo in se z njo poistovetijo. Odličnost, za katero si na vseh področjih poslovanja prizadevajo v eni največjih slovenskih finančnih institucij, je bila prepoznana tako med strankami kot tudi v strokovnem svetu, ki vsako leto izbere tiste blagovne znamke na slovenskem trgu, ki izpolnjujejo stroge kriterije. Naziv Superbrands nosi v Sloveniji manj kot en odstotek blagovnih znamk, ki obstajajo na trgu, zato je uvrstitev med najuspešnejše, med blagovne znamke, ki odstopajo od konkurence na trgu, za Novo KBM veliko priznanje za preteklo in hkrati obveza za delo v prihodnje.

Avtor:
0 0
TOP 5 aplikacij, ki vam pomagajo v red spraviti finance
Digisvet

TOP 5 aplikacij, ki vam pomagajo v red spraviti finance

Upravljanje denarja je znanje zase. V časih, ko pretežno plačujemo s karticami in s pametnimi telefoni, na katerih imamo naložene aplikacije elektronskih bank, hitro izgubimo sled, koliko smo potrošili. Se spomnite občutka, ko ste imeli v denarnici bankovce. In ko ste jih porabili, ste natančno vedeli, da je veselja konec in koliko ste zapravili. No, da boste sledili času, si pomagajte z aplikacijami za osebne finance, ki se lahko povežejo z vašim bančnim računom in vam pomagajo slediti porabi. Ne samo to, aplikacije za osebne finance vam lahko pomagajo natančno spremljati, za kaj in kje ste porabili denar, opozarjajo vas na prihajajoča plačila računov (nekatere vam omogočajo, da račune plačujete neposredno prek aplikacije), spremljate svojo kreditno sposobnost in naložbeni portfelj. Najboljše aplikacije za osebne finance ponujajo še več različnih sila uporabnih funkcij (opomniki po e-pošti, datumi zapadlosti računov, razne naročnine, skupne denarnice itd.).

Avtor: Telekomov Tehnik
0 0
Preprosto, varno in ugodno – kartici, ki poenostavita vsakdan
Posel danes

Preprosto, varno in ugodno – kartici, ki poenostavita vsakdan

Naše nakupne navade so se v zadnjem desetletju precej spremenile. Spremenjenemu vzorcu nakupnih običajev pa na srečo sledijo tudi prilagojeni načini plačevanja. Možnost plačevanja na obroke in predvsem možnost plačevanja na spletu, ki je običajno kartice osebnega računa ne podpirajo, sta danes med pomembnejšimi dejavniki pri naših nakupovalnih navadah in izbiri kartičnih produktov. Dobro je, če poiščemo dobrodošlo rešitev, ki nam lahko poenostavi vsakdan – vsaj kar zadeva področje financ, kjerkoli in kadarkoli.

Avtor:
0 0
Najboljša spletna banka pri nas: napreden, sodoben in cenejši bančni paket
Posel danes

Najboljša spletna banka pri nas: napreden, sodoben in cenejši bančni paket

Organizirane finance v sedanjosti so lep primer, kako lahko ublažimo nepredvidljive spremembe in z njimi povezane stroške, do katerih lahko pride. Urejene finance dolgoročno pomenijo varnejšo prihodnost brez večjega in predvsem nepotrebnega stresa. Z naprednimi bančnimi storitvami ter celostnimi digitalnimi storitvami za urejanje vsakodnevnih bančnih opravkov je poslovanje z banko dandanes veliko preprostejše kot nekoč. S pravim paketom pa še bolj sodobno, enostavno in ceneje.

Avtor:
0 0
Konec skrivanja Trumpovih osebnih financ? #video
Novice

Konec skrivanja Trumpovih osebnih financ? #video

Napovedi ameriških javnomnenjskih anket so se uresničile, republikanci so ohranili oz. celo nekoliko povečali prevlado v zgodnjem domu kongresa, medtem ko so demokrati po osmih letih znovaprevzeli oblast nad spodnjim domom. Večjih sprememb v ameriški politiki ni mogoče pričakovati, še največ jih bo občutil predsednik Donald Trump osebno, ki bo najverjetneje moral razkriti do zdaj skrbno varovane finance, meni politolog Peter Verovšek.

Avtor: Ana Rupar, VIDEO: Planet TV
3 13