Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
DUTB kljub trenutnim razmeram nadaljuje aktivno trženje nepremičnin Oglas
Posel danes

DUTB kljub trenutnim razmeram nadaljuje aktivno trženje nepremičnin

Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) ob stabilnem tržnem povpraševanju kljub razmeram, ki jih kroji epidemija, nemoteno nadaljuje postopke prodaje nepremičnin. V aprilu in maju se iztekajo roki za oddajo zavezujočih ponudb za najbolj aktualne stanovanjske nepremičnine od Primorske do Štajerske. Ob tem DUTB ponuja tudi več turističnih objektov. Vsa ponudba nepremičnin ter pogojev za sodelovanje na dražbah je na voljo na www.nepremicnine.dutb.eu. Preverite pogoje za nakup.

Avtor:
0 0
Pohištvo po meri za najbolj zahtevne Oglas
Dom

Pohištvo po meri za najbolj zahtevne

Opremljanje doma je nekaj, kar nam povzroča veliko veselja in kreativnosti, hkrati pa predstavlja neko stresno obdobje. Celoten proces opremljanja hiše, stanovanja, vikenda ali druge nepremičnine zajema širok spekter idej in vizualizacije. Ideje za opremljanje lahko dandanes najdete na številnih različnih spletnih straneh, inspiracije notranjega oblikovanja je ogromno. Definitivno velja, da ima vsak objekt neke določene specifike in da včasih preprosto težko pridemo do tega, da dobimo točno takšno pohištvo, kot si ga želimo za določen prostor.

Avtor:
0 3
Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku
Posel danes

Novogradnja Palais & Villa Schellenburg v teku

V osrčju Ljubljane, na mestu nekdanjega Kolizeja, vztrajno napreduje gradnja poslovno-stanovanjskega kompleksa Palais & Villa Schellenburg. Gradnja se je začela v maju 2020 z izkopom in zavarovanjem gradbene jame, in sicer na podlagi gradbenega dovoljenja, prejetega decembra 2019. Groba gradbena dela se bodo predvidoma zaključila do konca leta 2021. Izgradnja Ville Schellenburg se bo zaključila do julija 2022, medtem ko se bo izgradnja Palais Schellenburg zaključila do junija 2023.

Avtor:
0 0