Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
Peca že čaka prve stanovalce Oglas
Posel danes

Peca že čaka prve stanovalce

Težko pričakovana gradnja je že mimo in nov objekt s čudovitimi razgledi na Ljubljanski grad in Alpe je pripravljen na vselitev. Trenutno so stanovanja v stanovanjskem središču Peca v Ljubljani v fazi sklepanja pogodb in primopredaje. To pomeni, da bo konec poletja v večstanovanjskem objektu v ljubljanski Šiški že živahno. Nekaj stanovanj je še na voljo, da si jih tisti, ki si želijo bližine središča Ljubljane in živahnega mestnega utripa, še lahko zagotovijo.

Avtor:
0 0
Hrvaška od sobote na rumenem seznamu, nov režim na meji #video
Novice

Hrvaška od sobote na rumenem seznamu, nov režim na meji #video

Hrvaška bo od sobote na rumenem seznamu, kar za slovenske državljane sicer pomeni, da ob prihodu iz držav s tega seznama ni karantene. "Od sobote bodo morali slovenski državljani, ki se vračajo iz Hrvaške, na meji policistom pojasniti svojo pot in to podkrepiti z dokazili o bivanju, lastnini nepremičnine ali plovila," je na popoldanski novinarski konferenci oznanil vladni govorec Jelko Kacin. Kot je dodal, gre za zaostritev ukrepov, saj je bilo poskusov zavajanja preveč. Po novem bodo karantenske odločbe vročali že na meji, obeta pa se tudi strožji nadzor nad izvajanjem teh odločb. Na rumeni seznam bodo poleg Hrvaške uvrstili tudi Francijo in Češko. 

Avtor: M. R., Irma Musić
49 23
So nepremičnine dobra naložba tudi v negotovih časih? Oglas
Posel danes

So nepremičnine dobra naložba tudi v negotovih časih?

Nepremičnine v primerjavi z ostalimi naložbenimi priložnostmi na dolgi rok ohranjajo veliko boljšo vrednost kot druge vrste premoženja. Za nepremičninski trg je namreč značilna omejena količina ponudbe, povpraševanje pa veliko, saj je to, če odmislimo turistično dejavnost, določeno najmanj s številom prebivalcev na mikrolokaciji. Zaradi trenutnih ukrepov, povezanih z zajezitvijo epidemije in posledično negotovimi gospodarskimi okoliščinami, je zaznati povečano previdnost kupcev in investitorjev tudi na trgu nepremičnin.    

Avtor:
0 0