Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
Janša nad Šikovec Ušajevo: Želela je garancijo, da bo na listi za evropske volitve #video
Novice

Janša nad Šikovec Ušajevo: Želela je garancijo, da bo na listi za evropske volitve #video

Še pred sobotnim novoustanovljenim kongresom stranke DOM se je na Twitterju vnela burna razprava, katere glavna akterja sta bila prvak SDS Janez Janša in ljubljanska odvetnica Lucija Šikovec Ušaj, ki je nato še istega dne postala podpredsednica DOM. Janša je Šikovec Ušajevi očital, da je SDS obrnila hrbet, ker je niso uvrstili na strankino listo za evropske volitve. Odvetnica Janši ni ostala dolžna, javno je objavila serijo sporočil, v katerih ji je Janša pisal glede organizacije protestov proti migracijam.

Avtor: Luka Mlakar
68 0
Fresh Corner osvaja Slovenijo
Avtomoto

Fresh Corner osvaja Slovenijo

Podjetje MOL Slovenija ima trenutno 48 bencinskih servisov MOL po vsej Sloveniji, na večini od njih pa so tudi že uvedli ponudbo Fresh Corner, kjer lahko stranke vsak dan uživajo v kavi z vedno sveže mletimi kavnimi zrni in s svežim mlekom, dnevno svežo dopeko in odličnimi sendviči. Približati svojo ponudbo strankam na bencinskih servisih ter postati njihova prva izbira na poti je vizija, ki jo v podjetju MOL Slovenija dodobra zasledujejo. O načrtih in pomenu razvoja nove, dodatne ponudbe za njihove stranke smo se tokrat pogovarjali z Nevenom Kolanovićem, vodjem maloprodaje in marketinga v podjetju MOL Slovenija.

Avtor:
0 0
Kupili ste avto, zdaj pa ga ni: kaj storiti?
Avtomoto

Kupili ste avto, zdaj pa ga ni: kaj storiti?

Nakup avtomobila je za večino ljudi stresen dogodek, ki s seboj prinese tudi določene strahove. Zaradi vse večjih zamud pri sami izdelavi najbolj priljubljenih modelov na evropskih cestah morajo kupci za svoj avtomobil čakati tudi do deset mesecev. Vsak avtomobilski prodajalec, ki se posla loteva na profesionalen način, kupcu sporoči dokaj točen datum dobave. Kaj pa se zgodi, če avtomobil zamuja? Kakšne pravice ima takrat kupec?

Avtor: Gašper Pirman
3 0