Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo več kot 1000 rezultatov iskanja
Vzhičen zaradi Kopitarja, a opozarja, da ta ne bo zmogel sam
Sportal

Vzhičen zaradi Kopitarja, a opozarja, da ta ne bo zmogel sam

Slovenski hokejski reprezentanci bo na svetovnem prvenstvu drugega razreda pomagal tudi NHL-ovec Anže Kopitar, zaradi poškodb in upokojitev pa bo ta pogrešala kar nekaj standardnih članov. "Vsak trener je vzhičen, če ima v ekipi igralca, kot je Kopitar, a zavedati se je treba, da je to ekipni šport. Vsak bo moral dati od sebe to, kar se od njega pričakuje. Verjamem v fante," pravi selektor Ivo Jan, ki bo okrnjeno postavo risov v sredo vodil na prvi pripravljalni tekmi v Budimpešti.  

Avtor: Petra Mavrič
0 0
Kraljevska etapa letos po najbolj slikoviti cesti do Predmeje #PoSloveniji #video
Sportal

Kraljevska etapa letos po najbolj slikoviti cesti do Predmeje #PoSloveniji #video

Organizator kolesarske dirke Po Sloveniji se je na današnji novinarski konferenci, ki si jo lahko ogledate v videoposnetku zgoraj, sprehodil po trasah etap in njihovih profilih ter predstavil seznam ekip in druge tehnične podrobnosti, ki bodo zaznamovale letošnjo dirko. Šestindvajseta izvedba dirke Po Sloveniji bo na sporedu med 19. in 23. junijem 2019. Petdnevna etapna dirka se bo začela v Ljubljani in kot je že tradicija, končala v Novem mestu. Kraljevska etapa bo kolesarje popeljala po eni najbolj slikovitih slovenskih cest do Predmeje. Predvidoma v četrti etapi dirke bodo kolesarji prevozili že 20-tisoči kilometer v celotni zgodovini kolesarske dirke Po Sloveniji.

Avtor: Jaka Lopatič, Alenka Teran Košir
0 0
Sladke skrbi Veselina Vujovića
Sportal

Sladke skrbi Veselina Vujovića

Slovenska reprezentanca se je z zmago nad Nizozemsko že uvrstila na svoje 12. evropsko prvenstvo, ki ga bodo prihodnje leto gostile Norveška, Švedska in Avstrija. Slovenski rokometaši so na četrti kvalifikacijski tekmi pokazali, da še vedno spadajo v evropski vrh, po štirih krogih kvalifikacij za EP pa ima poleg Slovenije maksimalen izkupiček točk le še Nemčija. Selektor Veselin Vujović je bil po nedeljski predstavi slovenskih rokometašev zadovoljen kot že dolgo ne. 

Avtor: Špela Lenart
0 0
Nova odpoved, na SP tudi brez Jana Muršaka
Sportal

Nova odpoved, na SP tudi brez Jana Muršaka

Potem ko so sodelovanje na prihajajočem hokejskem prvenstvu drugega razreda v Kazahstanu (od 29. aprila do 5. maja) sodelovanje zaradi poškodb odpovedali Jan Urbas, Žiga Jeglič in Žiga Pavlin, je danes selektor Ivo Jan potrdil, da na SP ne bo mogel računati še na enega standardnega člana udarnih napadov Jana Muršaka. "Gre za splet okoliščin zadnjih nekaj sezon, ko so se nakopičile poškodbe in niso bile stoodstotno nikoli odpravljene," je na novinarski konferenci povedal Jan. Prvi zvezdnik izbrane vrste Anže Kopitar se bo risom pridružil 20. aprila.

Avtor: Sportal, Petra Mavrič
0 0