Rezultati iskanja

  • Iskanje je končano. Našli smo 775 rezultatov iskanja
Se Cerar in Vraničarjeva iz Bruslja vračata z dolgimi nosovi?  #foto #video
Novice

Se Cerar in Vraničarjeva iz Bruslja vračata z dolgimi nosovi? #foto #video

Finančna ministrica Mateja Vraničar Erman je po sestanku z evropsko komisarko Margrethe Vestager dejala, da bosta pogajalski strani glede vprašanja NLB iskali "morebitne nove ali dodatne predloge" za spremembo prodajnih zavez, kar nakazuje, da v Bruslju ni navdušenja nad slovenskim predlogom za ustavitev prodaje. Evropska komisija medtem ponavlja, da morajo članice spoštovati zaveze.

Avtor: Andreja Lončar
9 0
Bo Hrvaška dvostranske pogovore izkoristila za izsiljevanje? #arbitraža #video
Novice

Bo Hrvaška dvostranske pogovore izkoristila za izsiljevanje? #arbitraža #video

Napoved slovenske vlade, da bo poskušala v dvostranskih pogovorih s Hrvaško uskladiti potek državne meje, da bo ta bolj praktična in humana za obmejne prebivalce, v diplomatskih in pravnih krogih ni povzročila veliko razburjenja. Dvostranski pogovori so v skladu z arbitražno razsodbo, vendar pa mora Slovenija Hrvaško opozoriti, da se nikakor ni pripravljena pogajati o vsej meji.

Avtor: Luka Mlakar
8 6
Saša Vujačić: Kokoškov bi se moral Sloveniji zgoditi pred 10, 15 leti
Sportal

Saša Vujačić: Kokoškov bi se moral Sloveniji zgoditi pred 10, 15 leti

Nesojeni slovenski košarkarski reprezentant Saša Vujačić je spet aktiven pod evropskimi koši, a to ne pomeni, da je z ligo NBA pri 33 letih opravil. Fizično se počuti še zelo svežega, za kar se v smehu zahvaljuje tudi trenerjem in Kobeju Bryantu. Septembra je bil tudi sam velik navijač zlate slovenske reprezentance in se je dotaknil pomembnosti Igorja Kokoškova. "On bi se moral zgoditi pred 10, 15 leti. Vedno sem to govoril, vendar so me imeli za norca," je dejal Vujačić in dal vedeti, da bi ob takšnem selektorju tudi sam lahko govoril o reprezentančni karieri v dresu slovenske reprezentance.

Avtor: Jaka Lopatič
6 196