Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Rak

Rak 22.6. - 22.7

Mesečni horoskop

V tem mesecu ne boste samo sanjarili, ampak boste prešli tudi na dejanja. Če ste se do sedaj le spogledovali, se vam sedaj obeta vroče dogajanje, saj bodo sanje prešle v dejanja. Bodite drzni in pogumni, sramežljivost pa pustite ob strani, saj bo povsem odveč. V sredini meseca vas utegne presenetiti klic, ki bo morda iz tujine ali pa od osebe, s katero že dolgo niste imeli stika. Če gre za nekdanjo ljubezen, vas utegne dogodek rahlo vreči iz tira ali pa bo celo zamajal obstoječe temelje sedanje zveze. Neko prijateljstvo pa se bo morda utrdilo. Zdravje bo povečini dobro, le nadvse občutljivi boste. Ne dajajte prevelikega poudarka prav vsaki malenkosti.

Ljubezenski horoskop

Vezani ste se v zadnjem letu precej trudili za svoje razmerje. Navzven ste hoteli ponuditi drugačno podobo veze, kot pa jo imate v resnici. To bo zdaj minilo, zadnji čas je že, da ugotovite, da vse preveč energije posvečate partnerju in premalo sebi. Samski pričakujte kratko, a nadvse viharno ljubezensko romanco. Brez težav boste dosegli vse, kar si boste želeli - še posebno pri nasprotnem spolu. Novih priložnosti na ljubezenskem področju ne bo manjkalo, izkoristite jih.

Erotični horoskop

Erotično področje vezanih se bo navezovalo na globoke teme, razrešitev skrivnosti ali obogatitev spolnega življenja. Naučiti se boste morali, kako se izogniti ljubosumnim scenam in nezaupanju. Samski boste veliko več in bolj brezskrbno uživali v seksu.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano