Horoskop / mesečni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Oven

Oven 21.3. - 20.4

Mesečni horoskop

V neugodnih trenutkih se obrnite na najbližje, saj vam bodo vedno stali ob strani. Spravili vas bodo v dobro voljo in vam na ustnice ponovno narisali nasmeh, svet pa se vam bo v trenutku zazdel lepši. Mesec, ki je pred vami, vam namreč prinaša tako prijetne kot manj prijetne trenutke, vsi pa se vam bodo vtisnili v spomin zaradi svoje edinstvenosti. Dnevi, ki so pred vami, bodo nadvse dinamični, obetate si lahko celo drastične spremembe.

Ljubezenski horoskop

Če vam ljubljena oseba ne bo v oporo, se boste sposobni precej znašati nad njo. Še posebno v začetku meseca boste težko ločili, katere težave zares izvirajo iz ljubezenskega življenja, katere pa iz kakega drugega področja. Na splošno vas bo marsikaj motilo, zelo kritični boste do ljudi. Za samske to lahko pomeni, da na obzorju ne bo nikogar, ki ne bi imel kakšne usodne napake. V drugi polovici meseca se bodo čustva postopoma umirjala.

Erotični horoskop

Tokrat boste imeli izjemno močan libido in osvobojeni boste od vseh predsodkov. Čeprav vedno vse analizirate in načrtujete, v ljubezenski igri vse to izgine. Po vsej verjetnosti boste zamešali ljubezen s seksom, zato boste tudi pripravljeni sprejeti ljubezen za eno noč. Naj vas ne bo strah preizkusiti kaj novega.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano