Horoskop / dnevni

Horoskop pripravlja: Kosmika.si

Vodnar

Vodnar 21.1. - 19.2.

Vodnar 21.1. - 19.2

Ker boste danes bolj odsotni pri delu, bodo temu primerni tudi rezultati. Nikakor se ne boste mogli ujeti s sodelavci, vendar boste toliko bolj čutili svojo notranjo harmonijo. Pazite, da se nerazumevanje s sodelavci ne bo vleklo v nedogled. Prav zaradi tega bi lahko šli v službo tudi z odporom.

 • Zdravje 38%

 • Ljubezen 45%

 • Posel 70%

Srečne številke

15 23 29

Pozitivni znaki

Dvojčka Rak Lev

Negativni znaki

Rak Lev Strelec

Ljubezenski horoskop

Samski boste danes zelo vedro razpoloženi, občasno pa bodo lahko nastopili tudi napadi jeze. Ob spoznanju, da ljubljena oseba do vas ne čuti enako, poskusite krotiti strasti. Ne pokažite se v najslabši možni luči. Vezani pa boste od partnerja zahtevali več, kot pa ste mu sami pripravljeni nuditi. Zamislite se!

Erotični horoskop

Seks bo pika na i vašim razgretim ljubezenskim ambicijam. vso svojo pozornost boste usmerili na svojega ljubimca.

Ostala znamenja

 • Oven

  Oven 21.3. - 20.4.

  Danes boste težko našli zagon. Že zjutraj boste izgubljeni in ne bo vam jasno, kako priti do naslednjega koraka. Osredotočite se predvsem na kratkoročne želje. Dan nikakor ne bo primeren za začetek kakšne nove dejavnosti ali pa nove ideje. Posvetite se predvsem pozitivnemu razmišljanju.

  več
 • Bik

  Bik 21.4. - 20.5.

  Pred seboj imate razburljiv dan. Srečali se boste z neko osebo, ki vam na poslovnem področju pomeni zelo veliko. Kljub vsemu se ne prenaglite pri dogovorih, da ne boste z nekaj nepremišljenimi dejanji podrli vse, kar ste do sedaj zgradili. Danes previdno z dogovori in obljubami!

  več
 • Dvojčka

  Dvojčka 21.5. - 21.6.

  Že zjutraj boste čutili velik zanos za opravljanje obveznosti. Označevala vas bo trdna in jeklena volja. Pojavila se bo neka nova priložnost in spremljala vas bo splošna sreča. Bodite malce bolj previdni in premišljeni. Zvečer pa se le sprostite in se posvetite sami sebi ter uživajte.

  več
 • Rak

  Rak 22.6. - 22.7.

  Znašli se boste v situaciji, ko se boste morali odločiti. Kadar predolgo vztrajate v nekem stanju, niste več tako kreativni in hitro nazadujete. Sprejeti boste morali neke nove možnosti, ki pa bodo lahko celo rizične, a še kako pomembne za uspeh. Potrudite se, ne spustite vsega iz rok.

  več
 • Lev

  Lev 23.7. - 22.8.

  Danes boste spoznali nove ljudi s podobnimi stališči. Ravno zaradi tega bo lahko prišlo do nekega konflikta s prijateljem, saj bo ljubosumen. Ta prepir vas bo vrgel iz tira in zdelo se vam bo, kot da morate ves čas nekomu polagati račune. Morda bi morali postati bolj odločni in strogi.

  več
 • Devica

  Devica 23.8. - 23.9.

  Precej boste nemirni. Ne boste želeli upoštevati omejitev do ljudi, ki ne bodo enakega mnenja kot vi. Pazite, da ne boste prizadeli osebe, ki vam je ljuba. Dan boste začeli s prepirom, ki vas bo spravil v slabo voljo. Vseeno ne dovolite, da bi čustvene težave vplivale na vašo delovno storilnost.

  več
 • Tehtnica

  Tehtnica 24.9. - 23.10.

  Stvari bodo končno potekale po načrtih in željah. Vse niti imate sedaj v rokah sami in prav danes se bo to še potrdilo. Poslušajte svojo intuicijo in se odločajte tako, kot vam bo narekovalo srce. Zvečer pa boste zaradi vsega razmišljanja kar malce utrujeni in dobro bi bilo, da bi se pred novimi izzivi spočili.

  več
 • Škorpijon

  Škorpijon 24.10. - 22.11.

  Vaše razpoloženje bo danes bojevito, nekoga pa boste presenetili s svojo zajedljivostjo. Ostanite mirni in se ne zapletite v spor. Ne hitite preveč pri odločitvah in naj ne bodo izrečene brez premisleka. Tudi zvečer ne bo veliko bolje, zelo boste nemirni, saj boste opazili, da ste precej neodločni.

  več
 • Strelec

  Strelec 23.11. - 21.12.

  Dobro bi bilo, da bi se malce sprostili. Dobili boste občutek, da je vaše življenje prazno. Poskusite najti stvari, ki vas bodo osrečevale in izpopolnjevale. Prav zagotovo bi vas osrečil kakšen nov hobi, ki bi vaše življenje naredil bolj razgibano. Poskusite v to vključiti še ostale člane družine.

  več
 • Kozorog

  Kozorog 22.12. - 20.1.

  Zgodili se bodo prvi spodbudni premiki, ki vam bodo pomagali pri notranjem ravnovesju. Videli boste nove priložnosti, ki bodo za vas pomenile velik izziv. Pokazali boste, da zmorete sami premikati gore. Vseeno pazite, da ne bi pretiravali, saj bi se ob vsem naporu lahko psihično in fizično sesuli.

  več
 • Vodnar

  Vodnar 21.1. - 19.2.

  Ker boste danes bolj odsotni pri delu, bodo temu primerni tudi rezultati. Nikakor se ne boste mogli ujeti s sodelavci, vendar boste toliko bolj čutili svojo notranjo harmonijo. Pazite, da se nerazumevanje s sodelavci ne bo vleklo v nedogled. Prav zaradi tega bi lahko šli v službo tudi z odporom.

  več
 • Ribi

  Ribi 20.2. - 20.3.

  Izrazito nervozni boste in po glavi se vam bodo podile najbolj mračne misli ter razni strahovi. Ko se boste umirili, boste videli situacijo brez utvar, brez lažnih upanj in strahov. Zavedati se boste začeli, da vas čaka dolga pot in da vas strah le ovira. Bodite bolj optimistični.

  več

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano