G.I. Joe: Vzpon Kobre (G. I. Joe: The Rise of Cobra)

Režiser spektaklov Mumija in Van Helsing nas popelje v bližnjo prihodnost, kjer enota elitnih vojakov poskuša ustaviti zlobnega preprodajalca orožja.

1 / 3

Foto: Paramount Pictures

2 / 3

Foto: Paramount Pictures

3 / 3

Foto: Paramount Pictures

Režija: Stephen Sommers Igrajo: Channing Tatum, Sienna Miller, Dennis Quaid, Joseph Gordon-Levitt, Rachel Nichols, Marlon Wayans Žanr: Znanstvenofantastična akcijska pustolovščina Dolžina: 113 minut IMDb: 5,7/10

Ko neznani napadalci poskušajo ukrasti najnovejše orožje največjega proizvajalca orožja na svetu, se Duke in Ripcord, ki naj bi ob močni zaščiti orožje prepeljala na cilj, soočita s posebno enoto, o kateri se je samo šepetalo. Kot začasna člana enote G. I. Joe, ki jo vodi pogumni Duke, poskušata razkrinkati zaroto, ki bi popolnoma spremenila svet.

Napete pustolovščine člane enote popeljejo od egiptovske puščave do polarnega ledu in gosto naseljenega Pariza. S pomočjo najsodobnejše vohunske tehnologije in vojaške opreme se bodo morali spopasti z zlobnim trgovcem z orožjem Destrom in z vse nevarnejšo skrivno organizacijo Kobra, ki grozita, da bosta svet pahnila v kaos.

[video: 5356 / ]

SiOL BOX: Na daljincu izberite kanal 10 – DKino Hiti. TV komunikator Sagem: Hitri dostop: Na daljincu pritisnite gumb VOD in izberite DKino.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano