SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Vlada zavrnila Bratuškovo: brez sprememb statutov Elesa in Borzena

1,44

termometer

Vlada je danes obravnavala predlog ministrice za infrastrukturo Alenke Bratušek za spremembo aktov o ustanovitvi energetskih družb v državni lasti Eles in Borzen, da bi, kot so to že storili pri družbi SODO, spremenili način potrjevanja direktorjev teh družb. Vendar pa ta predlog danes ni bil potrjen, je po seji dejal premier Marjan Šarec.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • jankovi1 / 19.09.2019. ob 18:06

  A Leben še vedno sedi v vladi pa oni nekulturni minister, ki je maltretiral zaposlene. Pošljite fotografa naj jih ponovno slika.

 • erujeruj / 20.09.2019. ob 10:00

  Vlada je s to odločitvijo potrdila, da je Alenka v primeru družbe SODO ravnala samovoljno oz. nezakonito...vendar Alenka ni nikoli nič kriva...v kolikor bi imel Šarec jajca bi ji predlagal naj odstopi oz. bi jo razrešil sam...

 • bleferji / 19.09.2019. ob 21:16

  Slika zgoraj: Kdo je Mojca Soža, zaveznica Alenke Bratušek v podjetju SODO? Ta baba na sliki - kaj je to že mednarodna tiralica za njo - kakšna pokvarjena in lopovska faca ! Kaj res v Slo ni ene samcate poštene in ne zlagane osebe, ali res vsi samo lažete, kradete, zavajate, podtikate se sprenevedate. Vas pasejo levo in desno kot obrite pohabljene ovce he he

 • niagara1 / 19.09.2019. ob 16:33

  Verjetno hoce vsposteviti zakon DA samo ona lahko odloca kdo bo kje direktor,pa da se ji placa deset ali vec procentov po zakonu zepnine,kot so to imeli grofje od suznjev.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.