SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Sindikati in Levica pred državnim zborom pozivajo proti prodaji NLB #video

1,32

termometer

Medtem ko je skupni odbor DZ začel razpravo o predlogu za prodajo NLB, so se na ploščadi pred DZ zbrali nekateri predstavniki Levice, sindikatov in njihovi somišljeniki, ki so politike pozvali, naj prodaje NLB ne podprejo. "NLB je sistemska banka in mora ostati v domači lasti," je dejal Miha Kordiš iz Levice.

Komentarji

7

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • modrooki / 11.07.2018. ob 12:50

  Fantje na Levici, malo imate pomešane pojme. "Zločin" je tisto, kar je NLB delala do leta 2008. Zločin je tudi to, da za to ni nihče odgovarjal. To da se banko proda ni nikakršen "zločin".

  • modrooki / 11.07.2018. ob 12:50

   ...pa če dodam še tole: fantje na levici bi imeli bistveno boljše argumente, da NLB ostane državna, če bi ta država (tožilstvo in sodstvo) polovila in pozaprla krivce, oz. da bi odgovorni tudi odgovarjali. Nekako se ne spomnim, da bi levica kdaj pripravila kakšne proteste oz. demonstracije v ta namen. Dokler pa ni nihče za nič odgovoren, je pa za državljane bistveno ceneje, da s to banko upravlja kdo drug.

 • marta / 11.07.2018. ob 13:06

  Mesečevi in sindikati, očitno vedo zakaj nasprotujejo prodaji NLB. Če je vse to res, kar danes objavlja Nova24TV glede poslovanja NLB v Makedoniji, potem je vsakomur kristalno jasno za kaj se potegujejo, ampak dogovore z EU je treba SPOŠTOVAT dokler smo vključeni. Žalostno, čemu smo danes priča pošteni in delavni Slovenci, ki smo od 1945 dalje, složno obnavljali in gradili NAŠO DOMOVINO ?

 • Dvomljivec / 11.07.2018. ob 14:32

  Dobro da ni slike demonstrantov sicer bi se videlo da jih ni okrog 20 ampak točno 12 skrajnih levičarjev, med njimi tudi zet sindikalist Štrukelj in v rokah držijo transparente na katerih piše da je to njihova "sistemska" banka in je zato oni pač ne dajo. Kaj misli preostalih 2 000 000 ljudi jih seveda ne briga.

 • krucifix / 11.07.2018. ob 15:17

  PRAV GOTOVO JE, DA JE NE ŽELIJO PRODATI, SAJ BI S PRODAJO BILI OB ZAJETEN KUP DENARJA, KI GA MOLZEJO OD DAVKOPLAČEVALCEV.

 • IgorK / 11.07.2018. ob 13:39

  Več delat, manj goflat in razgrajat. Demonstracije ne bodo pomagale. Raje naj jo odkupijo sami in tako odrešijo Slovenijo te maligne tvorbe.

  • marta / 11.07.2018. ob 13:39

   IGORK, odkupijo ....? S čim ??? Z našim nakradenim denarjem ? Ampak s tem še ne bi bilo konec, ker potem nas bodo pa obirali z visokimi obresti, če bi si izposodil kredit. Če imaš opravka z lopovom, nam ni pomoči, ker - "kar se Janezek nauči, to Janez zna" so znali povedati že stari ljudje.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.