SiolNET. Sportal Nogomet
 • Messenger
 • Messenger

Simpatična babica Jana Oblaka iz BiH stiska pesti za vnuka

3,57

termometer

Slovenski nogometni reprezentant Jan Oblak v poletnih mesecih pogosto obišče babico v Bosni in Hercegovini. Televizijska postaja RTRS iz Banjaluke je obiskala Maro Majkić, ki je zelo ponosna na vnuka, enega najbolj spoštovanih vratarjev na svetu. V pogovoru je razkrila, da ne bi za nič na svetu sprejela denarja, če bi ji ga ponudil 25-letni zvezdnik Atletica.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • RozyFly10 / 13.06.2018. ob 23:48

  Oblak v Arsenal! Ja je Slovenec! Kaj bo pa drugega? JAN OBLAK, slovensko ime in slovenski priimek, doma je iz Škofje Loke. 100% NAŠ

 • Zoro / 14.06.2018. ob 07:46

  Slovenec je vsak, ki Slovenijo imenuje svoj dom, ne glede od kod izvira ali od kod izvirajo njegovi predniki. Če kdo ne razume: "ne glede na barvo kože". Slovenec je tudi vsak, ki je iz takšnega ali drugačnega vzroka zapustil Slovenijo ali pa so Slovenijo zapustilu njegovi predniki in to Slovenijo ljubi. Slovenec je vsakdo, ki govori slovensko ali pa se vsaj trudi, ne glede na naglas.. Slovenci iz športa: Jan Oblak, Luka Dončić, Anže Kopitar, Ilka Štuhec, Goran Dragić, Jakov Fak.

 • veronikaveronika / 14.06.2018. ob 11:15

  Bosanci, Srbi, Hrvati, Bolgari in Makedonci sebi pravijo Sloveni. Poznam veliko ljudi, ki so mešanci od dol, pa se imajo vsi za Slovence. Mogoče je to recept za rešitev celotnega prebivalstva Balkana,- da se naredi korak nazaj, se skupno poimenujemo Sloveni, skupna zvezdna država Slovenia

 • Tralala / 18.07.2018. ob 09:19

  Vidiš "zoro",moram ti odgovoriti na tvojo tezo,kdo vse je Slovenec.Jakov Fak ni v Sočiju hotel nositi slovenske zastave,ker je slovenec. Nagovarjal ga je novinar slovenac , in to novinar ,ki je bil v sporu z Zahovičem. Oslica je skotila malega oslička. Skotila ga je v Lipici. Ali je ta osliček...Lipicanc? Oče Bosanec,mama Bosanka,otrok se je rodil v Sloveniji.Ali je ta otrok.... Slovenec. Pridobi si pa je slovensko državljanstvo .Ja, to pa ja.

 • afroditeee / 17.10.2018. ob 20:14

  Mene kar strese, ko nekdo reče da je slovenec, pa ni !!!! Če sta mama&tata slovenca, potem si SLOVENEC !!!! V nobenem drugem primiru ne moreš biti slovenske narodnosti. .........ta se meri, oz., ugotavlja kakšna kri se ti pretaka po žilah !!!! Jst ne razumem zakaj je tako težko razumet ???? Jan OBLAK JE POL SLOVENC, POL PA SRB...LAHKO JE TUDI ROJEN NA hIMALAJI......VEDNO BO POL SLOVENC, POL SRB !!!

 • khnknk@gmail.com / 13.06.2018. ob 20:44

  A Oblak je tudi Slovenac?

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.