SiolNET. Posel danes Služba
 • Messenger
 • Messenger
Dan za punce

Punce, dekleta in žene, ki se požvižgajo na t. i. domeno moškega sveta #foto #video

5,78

termometer

Ste vedeli, da je centralno ogrevanje izumila ženska? Da je ženska odgovorna tudi za izum krožne žage in avtomobilskih brisalcev? Združenje delodajalcev Slovenije je z izbiro motivacijskih govorcev na t. i. Dnevu za punce razbijalo stereotipe o tem, da so nekatere študijske smeri in tehnični poklici rezervirani samo za moške. No, niso. To dokazujejo naslednje zgodbe.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • alfa650 / 19.04.2017. ob 18:52

  Tudi kar se izumov tiče se je treba izogibati tako imenovanim pol-resnicam in reči vse,kar je treba oziroma kar se ve-recimo,da tudi vse ženske niso enake,saj je že davno ugotovljeno,da ima določen procent žensk MOŠKO strukturo možganov in to so tako imenovane MOŽAČE,recimo,zato tudi vseh žensk nikakor ne gre metati v en koš!!

 • stanly / 20.04.2017. ob 13:31

  SMEŠNO IN NERESNO JE TOLE POVELIČEVANJE DOSEŽKOV ŽENSK NA PRETEŽNO MOŠKIH PODROČJIH, kot v kakšnem zablodelem kom,unizmu ali socializmu, kjer pa je res velik defecit na področju človekovih pravic in svobode govora...

 • Jaka1975 / 21.04.2017. ob 03:52

  Popolna feministična neumnost, ki ima samo eno sporočilo. Moški so barabe, nas izkoriščajo, onemogočajo, me pa smo tako boge in nesposobne, da potrebujemo posebne privilegije, posebno podporo, posebne zakone in posebno pozornost, da nekaj lahko naredimo. Torej čista vojna retorika v smislu radikalnega feminizma...vse kar je moško, je treba uničiti in povoziti, kar koli pa naredimo ženske, četudi je še tako nepomembno, pa poveličevati do neba.

 • manemebasat / 19.04.2017. ob 20:37

  OK, now go back in the kitchen and make me a sandwich!

 • BPGC / 19.04.2017. ob 22:28

  Nas kolektiv je sestavljen iz 95 % moskih in 5 % zensk, je fajn da so zraven. Bi bilo se bolhe, ce bi jih bilo vec

 • Ziga1 / 24.04.2017. ob 19:00

  Smešno in ne resno poveličevanje! Se strinjam z @Jaka. To ni dosežek, kaj pa moški ki opravljajo ženske poklice?

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.