SiolNET. Novice Črna kronika
 • Messenger
 • Messenger

Prvi odziv podjetja Fragmat: škoda je ogromna, kaj bo s 40 delavci? #foto #video

7,54

termometer

"Objekt je praktično v celoti uničen, proizvodnja seveda ustavljena. Ocen še nimamo, a škoda je ogromna," nam je v prvem odzivu po včerajšnjem požaru v podjetju Fragmat TIM v Podskrajniku pri Rakeku dejal Dušan Žužek, sicer prvi finančnik podjetja. Sedem let star proizvodni obrat, v katerem so imeli proizvodnjo izolacijskih materialov, razvoj in skladišče, je pogorel do tal.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • cuota / 14.06.2019. ob 14:44

  Delavci v republiki Sloveniji sploh niso več pomembni,saj po zagotovilu g.Tanje Skaza,osebni dohodek ni prioriteta dela...po novem je pomembna pripadnost klanu v fabriki oz.biti všečen delodajalcu,tudi če so otroci zaposlenih anoreksični....

 • Jes / 15.06.2019. ob 10:46

  @cuota: Kot vedno jemlješ izjave iz konteksta, samo zato, da blatiš uspešne ljudi in se tako sam v svoji življenjski bedi boljše počutiš. Pravi Butalec. V podjetju Skaza so povedali tole: "To, da se nekdo zaveda, da delavec ni zgolj strošek, pač pa da predstavlja pomemben kapital, v katerega je treba vlagati in ga poslušati, je zelo pomembno.". Poleg tega so tudi povedali, da bodo, poleg uvedbe 6 urnega delovnika, povišali plače. Najnižja neto plača v podjetju bo tako znašala 1000 evrov.

 • galvanizer28 / 15.06.2019. ob 18:33

  Takšno govorjenje in pisanje je čenčanje ki ne pove ničesar .Popolnoma nejasno je kdo za tem stoji in da se izplača ker ta smetišča gorijo eno za drugo kar je težko verjeti da gre za samovžige temveč za računico.

 • Grega / 14.06.2019. ob 16:02

  Za 40 zaposlenih, pa res ni noben problem ...... grejo na svoje oziroma odprejo podjetje in čez par let so že carji .................

 • svatne / 14.06.2019. ob 18:19

  Požar pri nas in groza pred časom v Londonu kričijo, da je treba TAKOJ prepovedati proizvodnjo in uporabo tega smrtonosnega materiala.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.