SiolNET. Avtomoto Promet
 • Messenger
 • Messenger

Promet se umirja, daljši zastoj pred Gruškovjem

2,22

termometer

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste prihaja do zastojev na cestah Seča-mejni prehod Sečovlje in Šmarje-Dragonja. Čakalna doba za osebna vozila na mejnem prehodu Gruškovje je ocenjena na pol ure, na prehodih Sečovlje in Dragonja pa osebna vozila na izstop iz države čakajo približno eno uro.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • florjan / 08.06.2019. ob 15:48

  Kupiš vinjeto za avtocesto, potem pa se po polžje voziš po celi Sloveniji. Povsod zastoji, pa to ni več normalno. Policajev, ki bi naj usmerjali promet, pa nikjer. Stojijo za cesti in merijo hitrost tam, ko je najmanj nevarnosti in kasirajo. Samo to znajo.

 • MarkJurko / 08.06.2019. ob 13:42

  Upoštevati je treba, da sta vozna dva prometna pasa, na obeh je dovoljeno voziti 60 km/h, dovoz do omejitve pa je prav tako na dveh pasovih. Zakaj en kup nepotrebnih problemov?

 • MarkJurko / 08.06.2019. ob 13:40

  Meni osebno sploh ni sprejemljivo, zakaj so take kolone in, da se te ustavijo. Glede na to, da je dovoljena vožnja na delu preusmeritve 60 km/h, bi moral promet potekati dokaj tekoče, brez zastojev. Ampak ljudje delajo vse drugo, le na cesto niso pozorni, na vozila pred seboj, ustavljajo tam ko je najmanj treba in tako nastajajo nepotrebni zastoji, katerim bi se zlahka izognili. res da bi bila kolona, ampak tekoče prevozna s saj 60 km/h.

 • cuota / 08.06.2019. ob 09:33

  Aha ,se je že začelo..barakarji gredo krpat strehe pred začetkom sezone h kroatom...

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.