SiolNET. Trendi Odnosi
 • Messenger
 • Messenger

"Partner si nadvse želi še enega otroka, meni pa je eden dovolj" #VeronikaSvetuje

2,54

termometer

Bralko je strah, da bo njenega partnerskega odnosa konec, ker si partner želi še enega otroka, ona pa ne.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • max-62 / 29.01.2019. ob 05:59

  Če se grdo izrazim "ste vase zagledana egoistična ženska" in takih žensk je veliko, ki niso pripravljene na kompromise, misleč, da se svet vrti okrog njih. Verjetno je bolje, da gresta pri enem otroku narazen zaradi moževe želje, kot pa kasneje pri več otrocih, ker ni bila upoštevana vaša želja. Takšna je bila moja zgodba, Da sedaj sam skrbim za več otrok, ker je bila njena želja, za katero sem kasneje izvedel, podobna kot pri tej ga. Anji.

 • Anaa / 28.01.2019. ob 21:50

  Gospa Anja, službe, kariere, sodelavci, znanci ... pridejo in gredo. Samo družina je tista, ki je celo življenje vaš sestavni del. Ko boste zaključili službeni del, bodo vsi uspehi in dosežki zbledeli. Ostal vam bo mož in otroci. In seveda kasneje vnukeci. Samo na tem je vredno graditi. Vse drugo je minljivo in mi smo zamenljivi. Ampak, ne doma. V svoji družini boste do konca življenja žena, mama, babica. Vaša sled se bo poznala tudi, ko vas nekoč več ne bo.

 • cvili / 28.01.2019. ob 21:19

  Če ti je naporna služba pomeni več kot še en otrok in mož - potem pač ne. Bi pa možu svetoval še eno žensko z manj naporno službo. Tako bosta lahko oba srečna.

 • Mondy / 28.01.2019. ob 20:45

  Kaj pa če se edincu kaj zgodi. Kaj pa pol? Za novega bo že prepozno. Taka je kruta resnica.

 • ibego11 / 29.01.2019. ob 08:59

  Ja to pa strah ženske pred odgovornostjo,gledam te današnje ženske in matere samo bi uživale,potovale se zabavale,družino in ostale stvari pa bi dale na stranski tir.Moja mati, ki sedaj stara 90 let ni nikoli rekla,da ji je je žal ali da ne more imeti nas tri korenjake in je tudi hodila v službo in še doba je mogla fejst garat.Isto je bilo z nama z ženo imela sva tri krasne otroke,oba v službi in nikoli se v naši hiši ni slišalo,da je kateremu kaj težko nared.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.