SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Nočno streljanje na Počku: Škerbinc na razgovoru pri Ermenčevi #video

1,92

termometer

Že tako zdesetkana in komajda operativna slovenska vojska je ostala še brez poveljnika Mihe Škerbinca. Kaj je razlog za njegovo razrešitev, odgovorni nočejo pojasniti. Načelnica generalštaba Alenka Ermenc že nekaj dni molči, prav tako se je v molk zavil tudi obrambni minister Karl Erjavec. Pojasnil za zdaj ne daje niti Škerbinc, ki vztraja, da pri svojem delu ni kršil nobenega ukaza.

Komentarji

14

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • DamDam / 15.04.2019. ob 22:45

  Občini Postojna ne smrdi precejšnja renta, ki jo dobiva na račun Počka. Smrdi jim samo pokanje...? Zračni promet nad Počkom pa je v primeru vaj zaprt že desetletja. Pa še kje drugje...To je normalna stvar, greš pač malo naokoli...

  • Astrolog / 15.04.2019. ob 22:45

   Glede na to, kakšne vse župane izvolimo, je to povsem normalen pojav. Zaradi varčevanja z letalskim gorivom so ukinili standardne zračne poti, ki so veljale včasih, seveda zaprtje zračnega prostora ni nobena ovira, da se promet ne bi odvijal normalno. Nekaj kilometrov ovinka ne predstavlja bistvenega povečanja stroškov. Ljudje pa smo po naravi nagnjeni k temu, da vedno kompliciramo, kadar ni vojaških vaj, se tam tako ali tako sprehajajo le medvedje.

 • fantzvasi / 16.04.2019. ob 06:48

  Ja tale baba in Ehjavec to je komanda za otroski vrtec. Pa se vi v Ljubljani sploh zavedate, kje smo? To je sramota in nehajte ze s traparijami, saj imamo kar nekaj obramboslovcev in ni treba vladati z amaterji, ki ne vedo kaj poceti!!

  • prerok / 16.04.2019. ob 06:48

   In otroci bi peli "naša četica koraka strumno in veselo"!

 • MBSQ / 16.04.2019. ob 08:41

  Saj je ga. Ermenčeva prijazna gospa ... ampak ljudje božji ... ali se vam to res zdi normalno? ... da je ženska šibke postave in nizke rasti načelnica generalštaba države Slovenije!? ... saj se nam še krave smejijo, ne samo Hrvati ... veste, to res ni več normalno ... tudi če si sodobne ženske še tako želijo biti enakopravne z moškimi ... tudi če militantne ženske zahodne civilizacije srdito "kastrirajo" družbeno vlogo moškega, je MOŠKI moški, ŽENSKA pa ženska, vsak s svojimi dolžnostmi.

  • Astrolog / 16.04.2019. ob 08:41

   Načelniki general štabov po navadi ne sodelujejo neposredno v bitkah, torej ni pogoj, da so "nabildani rambi", za njih velja srbski pregovor "Snaga klade valja, a um caruje". Če se zaradi dejstva, da GŠSV poveljuje predstavnica nežnejšega spola šibkejše postave počutite kastrirani, potem je z vašo moškostjo tako ali tako marsikaj narobe, pomankanje testosterona pa ima poleg negativnega vpliva na spolne funkcije, še škodljive posledice na marsikaj drugega, zato se vam tudi krave smejijo.

  • MBSQ / 16.04.2019. ob 08:41

   ASTROLOG spreobračanje mojih besed z mojo mislijo nima nobene zveze, zato naj pojasnim, da sem oče treh odraslih sinov, in dedek treh vnukov ... toliko samo o pomanjkanju testosterona ... verjamem v vašo inteligenco, da razumete, da mora MOŠKI ostati MOŠKI, in ŽENSKA ostati ŽENSKA, vsak s svojo biološko funkcijo ... vse ostalo je narobe svet, moški hočejo biti ženske, ženske hočejo biti moški, stanje duha v slovenski družbi je res kaotično.

 • ehnaton / 15.04.2019. ob 20:05

  Nič drugega tudi ni bilo mogoče pričakovati ob imenovanju Ermenčeve za načelnico generalštaba. Same težave kot, da jih ni bilo že dovolj.

 • joc / 16.04.2019. ob 10:09

  minister in generalica ravno dokazano prava šalabajzerja za vodenje razsute tako imenovane slovenske vojske

 • Борце / 15.04.2019. ob 21:38

  @EHNATON...Zakaj?

  • ehnaton / 15.04.2019. ob 21:38

   Očitno se je nekdo grdo uštel, da bo z žensko šlo, kar z moškimi ni.. Vendar to v vojski ne gre. Sicer pa naj Samo Bevk z vsemi parlamentarci v odboru obuje Alpina škornje ter gre "vežbat" na Poček, saj vojska ne odloča o ničemer več, le še politika.

 • Nikoniko1 / 16.04.2019. ob 08:13

  Vse je delal v skladu z ukazi. Toda ni na liniji uničevanja Slovenske vojske, kar hočejo levičarji in to jim gre v nos.

 • renonisan / 15.04.2019. ob 22:25

  Ma ski i tega trota nesposobnega. Naj on strelja s topi na Lj itd. Butec.

 • bleferji / 15.04.2019. ob 22:12

  Grda kot satan !

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.