SiolNET. Posel danes Novice
 • Messenger
 • Messenger

Največji logistični posel v državi dobil zeleno luč bank

2,27

termometer

Pošta Slovenije bo kmalu postala nova lastnica Intereurope. Konzorcij bank, ki ima v lasti večinski delež v koprskem logistu, je po naših informacijah tudi uradno podprl njegovo prodajo Pošti.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • mihagapiha / 18.04.2019. ob 13:34

  Davkoplačevalci, pripravimo denarce. To bo še ena "zgodba o uspehu". 😎

 • Billurop / 18.04.2019. ob 15:00

  Hehehehe ..še ena tempirana bomba 😉 pošta Slovenije ni sposobna vodit svojo osnovno dejavnost.. zdaj pa gredo v logistiko in spedicijo s polnimi jadri.. časi Intereurope so mini pred 10 leti.. takat ko so gradili logistični center v Rusiji hehehe.. Milsped..sprbski špediter ima 3500 zaposlenih in od tega 3000 tovarnjakov.. pošta se obnaša kot da konkurenca spi zadnjih 10 let.. s tunim ticem je lahko mlatit po koprivah 😉

 • modrooki / 18.04.2019. ob 14:57

  MIHAGAPIHA, a lahko poveš, kakšna bi bila po tvojem mnenju idealna rešitev? Da se Interevropa (zdaj ko posluje z dobičnkom) proda tujcem? Da Pošta svoje dobičke investira v kakšne druge investicije? Kakšne? Ali bi se ti zdelo bolje, da bi država iz pošte pobrala ves dobiček in pustila, da Pošta počasi shira in propade (saj imamo še DHL, DPD in ostale...). No, kakšen je tvoj boljši predlog?

 • teguci5 / 19.04.2019. ob 12:06

  Pošta je imela za razvoz sklepov po Sloveniji svoj čas svoj vozni park, ki pa ga ni znala niti mogla racionalno voditi, zato je del storitev predala pogodbenemu izvajalcu Kobalu ... tako da me sedaj čudi, kako bo upravljala z veliko večjim voznim parkom Interevrope ... misija nemogoče ker ni kadra niti znanja ... da pa ne omenim, kako pri takih poslih padajo "kuverte", pa ne iz kamionov ...

 • HLKP1948 / 19.04.2019. ob 10:36

  Pošta se modernizira in reorganizira. Sem zadnjič šel po znamko, pa so mi punce poštarice ponudile še hrenovko. Zenfa pa še ne.

 • DiscoViking / 18.04.2019. ob 15:49

  @Mordrooki: Pošta bi lahko svoj bajni dobiček porabila za izboljšavo svojih že obstoječih storitev. Za začetek, bi mogoče malo posodobili kakšen sistem, pa to kramo in navlako bi tudi lahko iz pošte spravili. Pa mogoče dali pošteno plačo poštarjem in vsem ostalim! Zdaj pa bodo s svojim bednim managerskim znanjem poleg sebe potopili še Intereuropo. Kdo na koncu ko zariba plača, se pa tako in tako ve!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.