SiolNET. Trendi Odnosi
 • Messenger
 • Messenger
Avtorica uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače

Milena Miklavčič: Odnosi se niso kaj dosti spremenili. Samo celofan je drugačen. #intervju

10

termometer

"Če odkrivaš intimni svet ljudi, o katerih si gojil zelo svetniško mnenje, si veliko bolj razočaran, ko izveš resnico, kot pa bi bil, če bi že od malega vedel, kaj se je v resnici dogajalo," ob izidu nadaljevanja uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače, ki je pri Slovencih naletela na izjemen odziv, poudarja njena avtorica Milena Miklavčič. Novinarka in publicistka iz Žirov je izsledke knjige predstavila na več kot 800 predavanjih, tudi v župniščih, domovih za starejše občane in na fakultetah. Zdaj se z babicami, hčerami in vnukinjami podaja na novo pot ...

Komentarji

7

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • medo / 05.11.2017. ob 08:40

  - Oči, preden sem se rodil, kaj si hotel, fantka ali punčko. - Nič od tega, sinko, samo seksat sem hotel.

 • TTbow / 05.11.2017. ob 10:33

  Sramota, da se ji preprečuje predavati v šolah. Kaka hinavščina. Raje gledati od daleč in upati, da se bodo zadeve same od sebe spremenile ter se prepričevati, da ni tako grozno,kot dejansko je v resnici.

 • Mira / 05.11.2017. ob 11:27

  Uboga mladina, ko fantje mislijo, da morajo biti v postelji supermeni, dekleta pa, da morajo sprejeti vse zahteve fanta, pa če se ji še tako upirajo. Ker je to menda "in" in brez tega ne boš obdržal partnerja.

 • ifigenija / 05.11.2017. ob 11:07

  Dve različni družini, dve enaki usodi: otroci(4)iz obeh so se odločili, da bo v ospredju kariera, in to brez otrok.

 • Irma / 06.11.2017. ob 10:29

  Gospa Milena očitno ne pozna dejstva, da v naš šolski sistem resnica in narava nimata vstopa, ker je prostor že rezerviran za indoktrinacijo otrok z lažnimi politično korektnimi ideologijami in sprevrženimi vsiljenimi LGBT spolnimi praksami. Vse z namenom vzgajanja novih generacij umsko pohabljenih sledilcev kontinuitete.

 • aces / 05.11.2017. ob 11:47

  Bravo Milena, ker poveste resnico. Seksualna revolucija žal ni prinesla resnice na področje spolnosti, kot to zmotno verjamemo... Milena s svojim delom začnja resnično revolucijo na tem področju.

 • začuden / 11.11.2017. ob 14:34

  Z "odnosi" je tako kot z nogometom: čisto vsak si misli že, da je selektor in da ima kaj drugim povedati. Je kar prav, da to gospo ne pustijo v šole.

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.