SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Maltežanko po Sloveniji vodi ljubezen do žlahtne kapljice in pestre kulinarike #video

3,58

termometer

Ko je Denise Rejec pred leti z vlaka občudovala lepote Slovenije, si ni mislila, da bo tu nekoč tudi živela. Ker je Malta tako nasičena s turizmom in prostorsko omejena, sta se z možem Juretom po petih letih skupnega življenja na otoku odločila, da želita hčerko Karino vzgajati v bolj brezskrbnem okolju, obdanem z zelenjem. Prav to jim omogoča Juretov dom v Dobrovi, od koder raziskujejo Slovenijo. Denise je navdušena nad raznolikostjo naše države, še posebno pa nad vini in kulinariko, zato je pred kratkim ustvarila tudi svoj blog, na katerem želi vse dobre plati Slovenije predstaviti vsem, ki želijo v življenju tudi uživati.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • marque / 21.04.2019. ob 09:52

  Pozabila je omenit, da so na Malti obsedeni z ognjemeti, da so otroci razvajenci, za ženske je pomembno, da imajo lepo urejene nohte in velik dekolte itd. Če kaj kritiziraš njihovo politiko ali pa način življenja, te takoj začnejo pošiljat nazaj v tvojo državo... zato pa pravim, da so Maltežani pe 100 let za leseno žlico... Pa lep pozdrav iz Malte

 • slavko.gros@telemach.net / 20.04.2019. ob 22:55

  Psico Malte..... boš našel v svojem gnezdu.

 • bleferji / 21.04.2019. ob 11:36

  Vse bi delala samo da ne bi delala. Ti umski revčki blogarji! Imamo v Slo toliko pijančkov in bebotov, da v kolikor bi imel vsak svoj blog o poročanju, kako se jim različno po učinkih alkoholnih zvezdic, vrti v glavi, internet takoj crkne hehe. Vsi Slovenci po svetu se naučijo govoriti tujega jezika v 4 do 6 mesecih, prišleki k nam pa nakladajo, da se učijo še in še....in še po 10 letih znajo sflancat dober tek, nazdravje in dober dan-skratka nič o njih.

  • Jes / 21.04.2019. ob 11:36

   Mentalni revež druge zmerja z mentalnimi reveži. Oh, ta ironija.

 • bleferji / 21.04.2019. ob 11:37

  2. Ja papica in pupica pa jim gre .. do nažiranja, če je potrebno ! HE HE

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.