SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Kolar-Celarčeva se brani pred očitki iz interpelacije

2,25

termometer

Pravkar je v DZ izredna seja, na kateri se ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc brani pred očitki iz interpelacije, ki so jo vložili poslanci SDS. Za razpravo o interpelaciji je na voljo skoraj 16 ur. Podporo ministrici napovedujejo v SMC, proti interpelaciji bo glasovala tudi večina poslancev DeSUS in SD.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • truncek / 13.09.2017. ob 14:00

  Poslušam eno SDS-ovko, močnejšo, nesimpatično, ... Zdravstvo ocenjuje po sms-ih, twitterjih, ... Dolfe se v peklu križa, ker mu je žal, da te stranke takrat ni bilo. Z njo bi dobil vojno. No ja, ne bi, ker ko bi šlo zares, bi se poskrili v najgloblje luknje, tako kot njihov vožd

 • triglav... / 13.09.2017. ob 15:14

  Ko poslušaš Jelko Godec naenkrat ugotoviš, zakaj SDS še dolgo, dolgo ne bo vladajoča stanka.

  • truncek / 13.09.2017. ob 15:14

   ko je poslušaš je hudo, bog ne daj, da jo gledaš. Če bi šla ta na nudl plažo, bi vsi nudisti pobegnili.

 • slomevzha / 13.09.2017. ob 11:04

  Interpelacija v taki obliki je povsem zgrešena in je le del Ivekovih oziroma SDS-ovih frustracij. Vsaka zdravstvena reforma je bila, je in bo le poskus, da obstoječa vladajoča hierarhija lažno prikaže, da je v dveh-treh mesecih naredila program, ki bo rešil vse zgrešene poteze (vključno z vsemi prejšnjimi reformami) in si zagotovi spodoben časovni interval mirnega in nebogljenega spanca. Sistem je v osnovi slabo zasnovan in še dolgo bo bolehal za posledicami revolucionarne osamosvojitve.

 • pesbanny / 13.09.2017. ob 19:08

  Celotna zdravstvena politika te vlade je popolnoma zgrešena! Morali bi preiti na zavarovalniški sistem financiranja zdravstva ( tako kot je to urejeno povsod v zahodni Evropi in ZDA) in opustit stare socialistične sisteme solidarnega javnega zdravstva za vse. Čakalne vrste bi skoraj v trenutku postale le slab spomin kt n.pr Boni za bencin in pologi za prehod meje

 • armenius / 13.09.2017. ob 13:21

  ti slomevža, a si ti plačan za to da vsako stvar komentiraš. Povsod te je dosti! A nimaš nobenega dela, očitno si en ostanek lenobe iz socializma, ali pa so te upokojili pri 40...pejd že kaj delat!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.