SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Ko slečeta policijsko uniformo, ju čaka še delo na kmetiji #video

6,16

termometer

Ekološko kmetijo Zadravec v Miklavžu pri Ormožu vodita Matej in Klavdija. Oba kot policista v Murski Soboti delata tudi v nočnih izmenah. Po prihodu iz službe, v kateri se večinoma spoprijemata s stresnimi situacijami, ju delo z živalmi na kmetiji sprosti in tako dosežeta ravnovesje. "Ko prideš domov, so te vsi veseli za razliko od službe, kjer se nas ljudje redko razveselijo," pravi Klavdija. Na svoji kmetiji vzrejata govedo in ponujata ekološko seneno govedino. Projektov se lotevata skupaj z drugimi kmetijami in partnerji, saj sta prepričana, da s povezovanjem veliko pridobimo prav vsi.

Komentarji

6

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • mimi45 / 05.05.2019. ob 11:00

  Delo na kmetiji je težko in brez spoštovanja zakoncev bi bilo še težje. Hrana se pridela na kmetijah ne v trgovinah. Rabimo, da bi država spoštovala in cenila kmeta in ga ne zaničevala.Hvala za vse knete.

 • sounder / 05.05.2019. ob 12:11

  faca, dobra sta!

 • Tomislav / 05.05.2019. ob 11:55

  Odličen članek. Zelo mi je všeč ko Matej pove po resnici koliko je vredna ketija in delo na njej - da se tudi "spočije" od stresa v službi

 • amarita / 05.05.2019. ob 15:07

  KMETIJA ZDRAVEC, bravo fanta...takih bi lahko bilo v Sloveniji na desetisocev primerov...in potem bi bila Slovenija druga Svica!!! Ampak,aber..prej je treba pocistiti stalo na drzavnem zboru...!!!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.