SiolNET. Novice Slovenija
 • Messenger
 • Messenger

Kanglerju bodo v zadevi Astrid Bah sodili v Novem mestu

0,59

termometer

Vrhovno sodišče je sojenje nekdanjemu mariborskemu županu Francu Kanglerju zaradi zaposlitve podžupanje Astrid Bah preneslo na Okrajno sodišče v Novem mestu. Ugotovilo je namreč okoliščine, ki bi lahko zbujale dvom v videz nepristranskosti mariborskega višjega sodišča. Pravnik Jurij Toplak je prepričan, da Kanglerju mariborska sodišča ne smejo več soditi.

Komentarji

4

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • amarita / 01.08.2019. ob 12:57

  KDAJ PA BODO SODILI JANKOVICEVI BANDI???????????????'

 • Luksy82 / 01.08.2019. ob 09:41

  V cem je fora ce dobi samo pogojno. Spet metanje denarja stran naj zakljucijo postopek in.

 • ola-ola / 02.08.2019. ob 09:06

  Naš pravni sistem, ki so si ga seveda pravniki ustvarili sami sebi ter naša sodišča, ki so jih odvetniški lobi ob pomoči politike naredili za brezzobega tigra je vreden vsega pomilovanja.

 • Kitty / 02.08.2019. ob 13:36

  Kot da se Mariborski in Novomeški sodniki, tožilci pa ne poznajo med sabo. :-) Fak, in Kangla polna dreka nam (davkoplačevalcem) krade keš, čas. Naj prideluje lubenice, kosi travo, se spusti v kozerejo…. Kaj bi ta tip še rad? Star je 60 let. Ma daj zgin! Saj candre so še najmanjši problem. Lep del življenja je užival... kot Rupar, Bavčar itd.... a ne znajo nehat! Tič jim več ne služi, s sabo ne bojo nič nesli.... koga še brigajo? RAZEN DA VRNEJO DENAR!

Pridružite se razpravi! Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.